vrijdag 28 juli 2017

Hoe maak je een moestuin

Met deze handige moestuintips maak je alvast een goede start in je moestuin of volkstuin. Leg dan in stappen je eigen moestuin aan! Als eerste bedenk je waar je tuin moet komen en hoe groot deze moet. Kijk waar je ruimte hebt om een moestuinbak neer te zetten en bepaal hoe groot die . Handige tips voor iedereen die graag een moestuin wil beginnen!


Een moestuin beginnen is niet moeilijk met behulp van Intratuin!

Heb je hier ruimte voor in je tuin, maar weet je niet hoe je het ontwerpen en. Hoe maak je een moestuin ? Angelo geeft ons elke week tips om onze tuin lenteklaar te maken. Deze week toont hij hoe je zelf je.


Zelf een moestuin beginnen? Waar moet je rekening mee houden als je wilt starten met een moestuin ? Voor een optimaal resultaat kun je je moestuin het beste indelen in minimaal vier vlakken. Wanneer plant of zaai ik welke groenten in de moestuin ? In deze blog ga ik uitleggen hoe je makkelijk van jouw achter- of voortuin een moestuin kan maken.

Dit kan natuurlijk gecombineerd worden . Wil je zelf bakken maken maar weet je niet precies hoe ? Bekijk de video en maak zelf een moestuin op wielen. Inmiddels zijn we het gehele . Allereerst is het belangrijk te bedenken hoe groot je moestuin wordt. Het moestuinseizoen van dit jaar loopt bijna op zijn einde. Floor laat zien hoe je de moestuin op kunt ruimen en klaar kunt maken voor de . Zet eerst alle informatie op een rij zoals vruchtwisseling (zie kader) en gewenste . De moestuinplannen zijn klaar. Het tuinseizoen kan beginnen.


Het grootste voordeel van het gebruik van bedden en paden is dat je grond steeds luchtiger wordt. Bedden en paden in de moestuin. Beginnen met tuinieren is een hels karwei wanneer je niet goed weet hoe te starten. Moestuinieren,…een hobby met voldoening!


Er zijn veel ideeën maar nog . Het begint allemaal bij de opdeling van jouw moestuin. Verdeel je moestuin in blokken en zet groenten van eenzelfde familie bij elkaar. Wil u meer weten over cookies, of informatie hoe u cookies kan uitschakelen?

Vanaf eind februari, begin maart kunnen we onze moestuin plantklaar maken. Ja ja, het is echt bijna einde seizoen! Helaas dan moeten we weer zo lang wachten tot de pret.


Maar goed niks aan te doen, in de winter kan je . Maak je moestuin lenteklaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts