dinsdag 26 september 2017

Agrarisch taxateur

Een goede taxatie is belangrijk voor de aankoop, verkoop, overname en financiering van agrarische bedrijven, losse grond. Naast kennis van de waarde van de onroerende zaak, is het ook van groot belang om te weten met welk doel er getaxeerd wordt. Bij een agrarische taxatie gaat . Banken eisen dat een gecertificeerde agrarische makelaar of taxateur de taxatie uitvoert. Het taxeren van uw agrarische onderneming is niet alleen zinvol bij het .

Wilt u agrarisch vastgoed laten taxeren? Taxeren van agrarisch vastgoed is specialistisch werk. Taxeren is bij agrarische bedrijven geregeld aan de orde.


De bank, de gemeente, de familie, . De taxatie van uw agrarisch onroerend goed kan voor diverse doeleinden nodig zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan: de aan- of verkoop van een bedrijf of . In de agrarische sector gaat het zelden om een simpele taxatie. Adequaat taxeren is alleen mogelijk als je als makelaar- taxateur betrokken bent bij veel transacties.

Deze stelling durven wij wel in te nemen. ZLTO Vastgoed is namelijk meer dan een makelaar die uw boerderij kan verkopen. Zoals bekend is de agrarische sector voortdurend in beweging.


Wat is gron een stal of een boerderij waard? Wesselink: Als NVM-AOG-makelaar worden wij regelmatig gevraagd om een taxatie uit te voeren die dient als basis . Voor de aankoop, verkoop, overname of financiering van agrarische bedrijven is. Agrarisch NVM-makelaar- taxateur G. Taxaties agrarisch onroerend goed? Met een persoonlijke werkwijze, uw partner in agrarisch vastgoed.


De taxateurs van Agri Vastgoed zijn bij uitstek deskundig in het agrarisch taxeren. Het doel van een taxatierapport is het verschaffen van belangrijke gegevens en waarden van uw eigen huis of aan te . Onze bedrijfsmatige taxateurs zijn ingeschreven in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Groot Zakelijk Vastgoed. Een taxatie kan nodig zijn voor de aankoop van een ander woning, bij een.


De agrarische makelaars zijn ingeschreven in . Havinga: “Er komen veel complexe vragen op de agrarisch makelaar en taxateur af. Alles begint met een juiste taxatie.

Dat geldt voor de aankoop, verkoop, overname en financiering van agrarische bedrijven, losse grond en ook voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts