dinsdag 12 september 2017

Druiven giftig voor honden

Mijn hond heeft een druif gegeten. Heb je de hond of pup druiven gegeven? Waarom druiven en rozijnen giftig zijn voor honden , is eigenlijk niet precies bekend. De blijkbaar aanwezige gevaarlijke stof is nog niet nader geïdentificeerd.


Dat chocolade giftig is voor uw hond dat weten de meeste mensen wel maar wist u dat druiven en rozijnen ook levensgevaarlijk zijn voor uw . Het is niet bekend welke stof in druiven giftig (toxisch) is voor de hond.

Zowel verse als gedroogde druiven , dus rozijnen en krenten, zijn giftig. Ik heb mijn hond gisteren drie kleine stukjes druif gegeven, nu was ik net. De giftigheid van druiven voor honden heeft niets met blauwzuur te . Fruit slecht voor een hond ? Als mens eet je regelmatig druiven en je bedenkt daarbij niet dat een druif voor bijvoorbeeld honden , katten en fretten giftig kan zijn.


De gevoeligheid kan sterk varieren. We hadden zelf vroeger ook een Berner Sennen en we hadden een druivenplant in de tuin en we wisten niet dat dat giftig was voor de hond. Maar zoals met zoveel producten waar wij mensen van smullen, kan een portie druiven voor de hond heel anders aflopen.

Deze zijn namelijk ontzettend giftig. Ze kunnen leiden tot nier falen. Een paar rozijnen zijn genoeg voor een hond aan . In dit document wordt een aantal van deze giftige stoffen besproken. Noten : walnoten zijn giftig voor honden en moeten vermeden worden. Blijkbaar zit er in druiven (en dus ook in rozijnen, want dat zijn immers gedroogde druiven ) een stof die giftig is voor de hond.


Tot op heden is helaas niet bekend . Zelfs na het eten van een kleine hoeveelheid druiven of rozijnen. Druiven en rozijnen zijn zeer giftig voor je hond en kunnen hem ernstig ziek maken. Het kan zelfs binnen de uren tot de dood leiden. We weten niet precies welke stof hiervoor verantwoordelijk is en vergiftigingen zijn tot . Rozijnen (en druiven ) zijn inderdaad giftig voor de hond.


De wetenschap weet nog niet precies waarom druiven nou zo gevaarlijk en giftig zijn voor honden. Wel moet er een stofje inzitten dat zorgt voor groot gevaar en . Sommige etenswaar is zelfs erg giftig voor honden. Door welk stofje druiven en rozijnen giftig zijn, is nog niet beken maar het eten ervan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts