dinsdag 19 september 2017

Droogijs reiniger kopen

De IBL Mini van het merk Intelblast is een zeer compacte droogijsmachine om kleinschalige oppervlakken te reinigen. De droogijs machine is uiterst handig in . Droogijs straalapparaten kopen gebruikt. De slimme HD droogijs reinigen machine is gemaakt van roestvrij staalbouw met Kwaliteitsonderdelen voor . Reinigen met behulp van een droogijs machine (of straalmachine) is inmiddels. Onze droogijs straalmachines kunt u zowel kopen , huren als leasen.


Een ander voordeel van reinigen met droogijs is dat het een bijzonder. Bent u enthousiast over de droogijs reinigingsmethode en wilt u droogijs kopen ? Met droogijs kunt u kwetsbare oppervlakken uitstekend reinigen. Er ontstaat geen slijtage of beschadiging aan het oppervlak van uw kostbare gietvorm, . Het assortiment van Kärcher omvat reinigers om te droogijsstralen, hogedrukreinigers en industriële.


Ontdek de machinesContacteer ons. Vind de beste selectie droogijs straalmachine te koop fabrikanten en ontdek goedkope. Ygqx- 750- droogijsstralen industriële machine voor het reinigen.


En dat volledig schadevrij: droogijsstralen veroorzaakt . Nog jaar garantie Met gewoon ijs of droogijs te gebruiken inc… € 1100. CRYONOMIC COB DROOGIJS STRAALMACHINE INCLUSIEF: x COB. Voor bestellingen van droogijs : koop deze bij de producent en betaal een pak minder! De webshop kan u vinden op met de volgende link:.


Alle gebruikte onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit. Milieuvriendelijk en (bijna) droog reinigen , zonder extra afval en geen beschadigingen aan het te reinigen oppervlak. Producten huren of kopen. Ecotrust heeft een ruime ervaring in industrieel reinigen met droogijs en kan schitterende referenties voorleggen in diverse sectoren.


Om vuil milieuvriendelijk te verwijderen of om grondig te reinigen , moet u zeker eens met droogijs en droogijsstralen werken. Wij leveren het product iedere dag. CO2-pellets zijn tevens ideaal voor het droogijsstralen ( reinigen ) van machines. Verder kunnen met droogijs spectaculaire neveleffecten worden gecreëerd op . Zeer grondig en milieuvriendlijk reinigen zonder bijkomend afval. Rook en mist effecten bij showbusiness en theatervoorstellingen.


Komt u droogijs kopen , dan graag van te voren even bellen of een bericht sturen. Dit is een methode voor het reinigen van bijvoorbeeld machines of het . Snelle en goedkope levering van droogijs , ook wel dry ice. Reinigen door middel van droogijsstralen is dan de ideale oplossing.


Ons droogijs is gerecycled bevroren CO2. Koolstofdioxide (CO2) is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts