donderdag 14 september 2017

Theezakjes tegen muizen

Gebruikte theezakjes belanden meestal na het maken van een of twee koppen thee in de prullenbak. Zonde, want je kunt er nog meer mee . Als je theezakje gebruikt, kom je nooit meer muizen of spinnen in je huis tegen ! Natuurlijk kun je hiervoor muizen vallen kopen of vergif maar is dit nou de diervriendelijke manier? Zeg vaarwel tegen die niet zo diervriendelijke muizenvallen en veel te dure korrels, want gebruikte theezakjes jagen muizen weg. De diertjes hebben namelijk .

Tegen spinnen kan je ook kaneel en citroenolie gebruiken. Wat hebben wij tegen de muis? Maar o wee als we een muis in het wild tegenkomen. Sinds ik graag verse muntthee drink, merk ik dat muizen in elk geval . Leg het zakje op de zere plek en het geeft verkoeling en helpt tegen uitdrogen. Als muizen ergens een hekel aan hebben, dan is het wel de geur van thee.


Dan kan je je gebruikte theezakjes gebruiken tegen wallen en gezwollen ogen. Spinnen, muizen en ander ongedierte houden niet van thee. Bah, als ik ergens een hekel aan heb zijn het muizen en spinnen in huis.

Professionele middeltjes zijn vaak erg . Dit beschermt de planten tegen schimmelinfecties en ook de bodem wordt. Muizen en ook ander ongedierte hebben een hekel aan de geur . Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood. Wat je dan moet doen, is het theezakje in wat warm water dopen en het daarna neerleggen op de plek waar je denkt dat de spinnen en muizen vandaan komen. Je thee werkt hierdoor wel goed tegen wallen, donkere kringen en een vette T- zone!


Muizen hebben namelijk een hekel aan de geur van thee. Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Houdt spimelweg een nat theezakje tegen de zere plek en dit zal de pijn. Leg een gebruikt theezakje bij hun schuilplaats en ze gaan vanzelf lopen.


Muizen kunnen namelijk niet tegen de geur van thee. Als je last hebt van muizen , moet je zeker je theezakjes bijhouden. Ook hiertegen kunnen theezakjes helpen. Muizen verjagen met kruiden of muizen verjagen met bijvoorbeeld knoflook, het meest diervriendelijk.


Maar werken deze middelen echt, of zijn dit fabeltjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts