donderdag 28 september 2017

Cursus ongediertebestrijding

De experts van Rentokil verzorgen trainingen op maat voor uw medewerkers op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Dit zijn opleidingen op maat van uw medewerkers. Op locatie in uw hotel of logiesbedrijf. Hoe leven ze, hoe kunnen we het best aanpallen.


Geen poespas, gewoon snel de juiste cursus vinden en vergelijken! Een medewerker ongediertebestrijding onderzoekt de aanwezigheid van plagen of .

Erkend dierenvervoerder: kostprijs cursus gratis, kostprijs examen 1euro. Iedere medewerker speelt een belangrijke rol bij het weren en bestrijden van ongedierte : door schoon te . Het behalen van een KBA certificaat, hiervoor woont u een cursus van uur bij, zonder examen. Alleen bewijs van deelname (oude situatie).


Deze cursus is zeer praktijkgericht en beoogt zowel onervaren als ervaren. Wil je ongediertebestrijder worden? Je competenties vergroten? Wilt u een prijsopgave van deze cursus zonder de examens?

Ook kunnen wij u van dienst zijn met het bestrijden van andere ongedierte dan alleen wespen. Ongediertebestrijder worden? Kijk verder op deze pagina voor de soorten ongedierte zoals . Wilt u rodenticiden ook in de buitenruimte gebruiken dan dient u zelfs in het bezit te zijn van een KBA-GB. Er worden nog wel cursussen gegeven en dat zal na juli ook nog.


Cursus informatie: Duur: dagdeel. Kijk op de site voor informatie over ongedierte bestrijding en curssussen mollenvangen. Op zoek naar een gediplomeerd bestrijdingstechnicus? Klik op uw provincie en kies uit verschillende . Gisteren was bij ons de eerste branche- gerelateerde cursus. De franchisers van Traas kwamen uit het hele land om de . Degene die middelen toepast dient een cursus en examen KBA-GB te hebben.


Alles voor een complete ongediertebestrijding in de veehouderij. Van vliegen en insecten bestrijden tot ratten, muizen en mollen bestrijden. Ook ander ongedierte komt zo nodig ter sprake.


Beestjes Kwijt werkt met een landelijk netwerk van bestrijders. De lokale ongedierte expert lost de problemen snel .

Inhoud van de HACCP cursus. Bekijk ook onze cursus Sociale Hygiƫne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts