dinsdag 26 september 2017

Hoe bestrijd ik slakken

Slakken in je tuin: hoe kun je ze natuurlijk bestrijden ? Goed om te weten dus hoe je op een biologische, natuurlijke en duurzame wijze de . Je hebt twee soorten slakken in jouw tuin: slakken met een huisje en naakte slakken. De naaktslakken richten de grootste schade aan. Dan kun je slakken bestrijden met deze tips.

Ik schreef er al eerder over: naaktslakken én huisjesslakken. Wat kan je ertegen doen, hoe kan je ze afschrikken of juist lokken en welke barrières houden ze . Slakken zijn met voorsprong het grootste probleem voor de meeste (moes) tuiniers. De meeste slakken eten allerlei plantaardig materiaal, dood of leven . We hebben het al eerder gehad over hoe je luizen kunt bestrijden in je rozen, of hoe je bladluizen kunt bestrijden in het algemeen. Maar er zijn nog een aantal . Tien tips om slakken biologisch te bestrijden in de tuin - slakkenplaag voorkomen met biologisch vangtips.


Hoe vochter de bodem, hoe meer last van slakken.

Welke middeltjes helpen en. Voorkom schade aan je planten en jaag naaktslakken en huisjesslakken de tuin uit. Niets is immers zo vervelend als wanneer slakken je moestuinplanten of . Naaktslakken kunnen tot keer hun gewicht wegvreten op één dag tijd en vormen zo een ware plaag voor sier- en moestuin. Tips van onze hoveniers voor het bestrijden en voorkomen van slakken in de tuin. Maak een lokdoos van een leeg boterbakje.


Graaf dat tussen de planten in zodat de bovenkant van het bakje op gelijke hoogte is met de aarde. Gespot in de moestuin: slakken ! Nog beter: hoe vermijd je ze? De vraatschade door slakken richt cosmetische schade aan, maar ook bestaat er kans op.


Waarom slakken bestrijden ? Hoe kunt u slakken bestrijden ? Natuurlijk slakken bestrijden ? Bestrijd de slakken in jouw tuin met aaltjes of slakkenkorrels. Overlast van slakken in jouw tuin? Wij leggen uit hoe je (biologisch) kunt bestrijden of verwijderen.


De strijd tegen de slak in de moestuin, biologische, mechanische en chemische bestrijding, voordelen en nadelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts