donderdag 21 september 2017

Regenwater afvoeren

Subsidie afvoer regenwater bij gemeenten populair. Hiermee wordt bedoeld dat het regenwater niet meer via het riool geloosd wordt, maar . Het afvoeren van regenwater is belangrijk om rekening mee te houden tijdens het aanleggen van de bestrating en de tuin. Afkoppelen, anders afvoeren van regenwater , levert hoe dan ook winst op voor het milieu.


Gebruik je het regenwater in je tuin, of om de auto te wassen,. Bent u op zoek naar hemelwaterafvoer?

Wildkamp heeft een compleet assortiment producten voor het afvoeren van regenwater. Van dakgoten tot aan drainage . Regenwater opvangen en afvoeren is al langer verplicht voor nieuwbouw. Maar ook aan wie grondig ver- en herbouwt, legt de Vlaamse overheid strenge regels. Bij nieuwbouw en verbouw wordt u vaak verplicht om het regenwater op eigen terrein vast te houden.


Soms mag u dat nadien wel afvoeren. Als je je regenwater hebt afgekoppeld van je afvalwater, waar moet je er dan mee heen? In de wetgeving staat een duidelijke voorkeursvolgorde voor de .

Hemelwaterafvoer en regenwaterafvoer. In dit artikel hebben we het over . Er valt steeds vaker meer regen in keer. Hoe voorkom je overlast van regenwater door slim je tuin te gebruiken?


Hoe zorg je ervoor dat je tuin niet overstroomt? De mogelijkheden zijn enorm en de kosten vallen vaak reuze mee! Het bovengronds afvoeren van regenwater raakt weer meer in gebruik. RHEINZINK vergaarbakken voor de afvoer van hemelwater zijn een . Vang regenwater op en hergebruik het bijvoorbeeld voor het wassen van de auto en het beregenen van de tuin.


Hierdoor neemt het verbruik van drinkwater af . De eigenaar van het terrein waarop het hemelwater valt is primair verantwoordelijk voor de afvoer van het hemelwater. Het hemelwater wordt afgevoerd naar . Het belangrijkste detail van het dak is de afvoer. Er zijn verschillende soorten hemelwaterafvoeren voor verschillende soorten . De afvoer van regenwater gebeurt best via een gescheiden riolering. Infilteren in de ondergrond is een mogelijkhei bufferen kan via een . We moeten toch wel een meter in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts