maandag 25 september 2017

Motvliegjes

Alsof een lekkage zelf nog niet vervelend genoeg is. De motmug is een klein mugje dat niet steekt en makkelijk te herkennen is aan zijn harige, vrij ronde vleugeltjes. Motmuggen leven van vochtige, rottende. Voordat je contact opneemt met een.


Zodra je merkt dat er motmuggen in je huis.

De vleugels van motmuggen zijn dichtbehaard en. Ze zijn heel sloom en makkelijk. Volwassen motvliegjes zijn zwart, ongeveer millimeter groot en hebben behaarde vleugels. Ze maken korte springerige vluchtjes en kunnen zowel buiten als.


Zowel onkruid als ongedierte dat we liever niet in onze tuin hebben. Vaak grijpen we dan naar chemische bestrijdingsmiddelen die jammer genoeg heel wat. Als er plotseling zwermen kleine muggen rond de afvoer van je gootsteen, wastafel of douche zweven, dan kan het zijn dat je een . Bacteriën en algen zijn de voornaamste voedingsbron van motvliegjes.

Op plekken waar het water niet goed kan stromen en het stilstaat, ontwikkelen zich in rap . Op deze site geven we u motmuggen, rioolvlieges, motvliegjes bestrijden tips. Ook kunt u direct gratis en vrijblijvend in contact komen met een bestrijder. Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motmuggen.


Heeft u last van motmuggen? Ik ventileer regelmatig en maak na het douchen alles goed droog. Problemen met pluizige vliegende insecten? Wij helpen u de motmuggen . Ze leven van organisch afval.


Deze rioolvliegjes worden ook wel motvlieg , filtervlieg, afvoerbuisvlieg en aalputmug genoemd. Op zich hebben deze vliegjes de unieke functie om de . Deze vliegjes zijn resistent geworden aan van de spuitmiddelen. Als je de naam “motmug” hoort denk je vast dat het een beestje betreft dat steekt.


Dat klopt echter niet, de motmug steekt niet. Voor rioolvliegjes geldt: waar rook is, is vuur. Dan is de kans groot dat u problemen met het riool heeft!

Rioolvliegjes ook wel motmuggen genoemd legt zijn eieren in vervuil troebel water of in vochtig. Andere vliegende lastverkopers zijn fruitvliegjes, motvliegjes en dazen. Wilt u dit allemaal niet weten en zo vlug mogelijk af van die vliegen? Het is er ook redelijk vochtig en er zitten motvliegjes.


Zamarra: „Dit zouden motvliegjes kunnen zijn, ook wel aalputmotjes, rioolmuggen of rioolvliegjes genoemd. Zij voeden zich met schimmels en bacteriën uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts