maandag 11 september 2017

Plastic tractor met aanhanger

Falk Claas Arion 4tractor aanhanger graafarm lader. Vind tractor met aanhanger op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Wij hebben ook losse aanhangers voor traptractors en andere traptractor accessoires. Rolly Toys minitrac Volvo met aanhanger.

Rijd rond op je eigen tractor ! Bij Bart Smit bestel je de mooiste tractoren en andere voertuigen waar kinderen op kunnen rondrijden. Trapautodealer is de online winkel voor tractor speelgoed. Traptractor of aanhanger kopen?


Keuze uit meer dan traptrekkers van topmerken als Falk en Rolly . Siku John Deere tractor inclusief aanhanger. Groene John Deere tractor met aanhanger , gemaakt van plastic.

Afmetingen: ongeveer 2x x cm. Met verstelbaar zitje, claxon en is voorzien . Leuke speelgoed tractor inclusief aanhanger. De tractor is in drie diversen kleuren te bestellen en circa eenentwintig centimeter groot. Het speelgoed is gemaakt van zeer stevig plastic , waardoor zeer duurzaam in gebruik.


De traptractor heeft twee trappers, een stuur, een toeter en een aanhangwagen op twee plastic wielen. Bij DreamLand heb je de keuze tussen verschillende stevige tractors met aanhangwagen voor je kindje en altijd aan de laagste prijs. Deze speelgoedtractor is gemaakt van . Reuze tractor met voorlader, gemaakt van sterk en duurzaam plastic.


Geschikt voor het spelen in zand en sneeuw. Inclusief aanhanger die ook losgekoppeld k. Blauwe Siku tractor met een groene veetransport aanhangwagen. Op zoek naar een John Deere tractor , hakselaar of balenpers ? RollyKid John Deere tractor met trailer is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5.


De aanhanger is standaard inbegrepen. Tractor met aanhanger van hard plastic.

Door het hoogwaardige plastic en verf kunnen kinderen jaren genieten van dit speelgoed in de zandbak of. Joskin Bruder Joskin 3- assige aanhanger. Case IH tractor met voorlader, pick-up en aanhanger van bouwstenen. De kap is van plastic vervaardigd om de exacte vorm van de originele tractor na te . Koppelbout voor traptractor.


De set bevat blokken en het figuurtje van de boer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts