maandag 18 september 2017

Hoe vraag ik een second opinion aan

Je kunt ook zelf om een second opinion vragen. Als patiënt heb je recht op een second opinion en de zorgverlener . Soms kiest u hier zelf voor, maar ook uw eigen specialist kan vragen om de mening. Dan kunt u altijd de mening van een tweede arts vragen.


Bespreek met uw behandelend.

Soms kies je hier zelf voor, maar ook je eigen specialist kan vragen om de mening. Bent u het niet eens met uw arts of specialist, dan kunt u een second opinion aanvragen bij een andere. U kunt om de mening van een tweede arts vragen. Werknemers kunnen een second opinion aanvragen wanneer zij twijfelen over de juistheid van het advies van de bedrijfsarts. De second opinion moet worden . Hoe vraagt u een second opinion in Nederland aan?


Zo ja, dan melden we u aan.

Lees over ons stappenplan en kom erachter hoe onze procedure werkt. We hebben er allemaal wel eens van gehoor een second opinion. Maar wat is het nu precies? U mag om een second opinion vragen als u twijfels hebt over de.


Elke patiënt heeft recht op een second opinion. Laarakker van ProstaatKankerStichting. AD weten dat het niet vragen van een tweede mening een gemiste kans is. In de gezondheidszorg heeft u het recht op een second opinion , een tweede mening.


In welke situaties kunt u dat doen? En hoe vraagt u een second opinion. Spring naar Hoe verloopt een tweede advies?


De adviserende arts kan met uw toestemming aanvullende gegevens vragen aan uw eerste arts. Bekijk wat je zorgverzekering gaat. Mocht je toch nog ernstige . Voor een second opinion heb je een verwijzing nodig van je behandelend arts of huisarts. Vind je het lastig om dit te .

Twijfelt u aan de diagnose van uw arts? Een second opinion is een patiëntenrecht, . U stuurt uw medische gegevens op naar onze polikliniek in het AMC. U krijgt dan een schriftelijke oproep voor een afspraak. U vraagt online advies aan of belt met de IZA Zorgadviseur: wij leggen uit hoe u een second opinion regelt en zoeken uit waar u het best terechtkunt.


De Zorgcoach bekijkt of uw vraag geschikt is voor Royal Doctors.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts