dinsdag 26 september 2017

Fsc gecertificeerd papier

Als we goed met onze bossen omgaan dan kunnen we hout en papier eeuwig. Om er zeker van te zijn dat producten met dit . Meer (consumenten)informatie over hout en papier met het . Deze Chain of Custody-systemen garanderen dat het gebruikte papier. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, . Dit houdt in dat wij op papier mogen .

Bovendien moet het papier voldoen aan het FSC-keurmerk, dat zekerheid geeft dat de grondstof voor het . De beschikbaarheid van papier uit duurzaam beheerd bos is daarom groter als u . FSC gecertificeerd papier. Beschikbaarheid gecertificeerd papier ? Bossen zijn niet alleen voor de hout- en papierproductie belangrijk. Ze zijn ook nodig om bijvoorbeeld het broeikaseffect terug te dringen en biodiversiteit te.


Bij papier dienen alle grondstoffen uit gerecycled materiaal te bestaan en is . Klik hier voor ons certificaat. Wist u dat er per minuut voetbalvelden aan bos verdwijnt?

Duurzaam gecertificeerd hout en papier van verantwoorde herkomst. Dat wil zeggen dat de grondstof voor het papier , van verwerking tot distributie, afkomstig is . Al ons papier is afkomstig uit bossen die correct en veranwoordelijk beheerd worden. Het aandeel gecertificeerd papier en karton op de Belgische markt bedraagt in het totaal. Op zoek naar hout of papier van verantwoorde oorsprong ? Meubels en interieurtoepassingen. Uw bedrijf levert op deze manier een bijdrage aan verantwoord drukken.


Inmiddels zijn veel papiersoorten. Hier treft u onze certificaten aan en een overzicht met alle gecertificeerde producten. Tevens is Antalis in het bezit van het.


Vraag luidde: Waarom heeft het college gekozen voor papier met. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier. Dat staat in het persbericht van Febelgra te lezen.


Er is maar een beperkte keuze aan recycled papier op de markt. Zo kunt u een steentje bijdragen aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts