donderdag 28 september 2017

Mestzak prijs

Nieuwe mestzakken te koop 2m3. Kijk voor veel meer stickers bij al . ATS 8WH mestzak kar winbag oprolsysteem mestzak haspel. Alles 1e kwaliteit, lage prijs en snelle. Mestzak , de ideale oplossing.


Voor het opslaan van grote aantallen m3.

De Alligator mestzak is geschikt voor elk type mest en te plaatsen op elke ondergrond. Door het afschot is de zak eenvoudig te legen. De mest wordt opgeslagen in een mestzak.


Bij de keuze voor een dergelijk systeem is de prijs doorslaggevend. Heeft de mestsilo toekomst? Deze flexibele mestzak is gedurende één seizoen gebruikt in tijde van nood. Ze liggen al meer dan jaar overal in het vel mestzakken.


Een flexibele oplossing voor opslag.

De PAS mestzak is gemakkelijk aan te leggen en mooi . De terugverdientijd van mestopslag wordt bepaald door de prijs per kuub. Een bassin of mestzak neemt meer ruimte in beslag dan een silo. Drijfdekken, span kappen en blaaskappen. Wat moet je als jarige nou met een mestzak ? Is dit beetje gangbare prijs ? De prijs van de mest en de huidige technieken voor toepassing van. Met een foliebassin (mestbassin) of mestzak kunt u op een redelijk . Bent u op zoek naar een mestzak als buffer, dan maken wij graag een mooie prijs op . Foliebassin of mestzak van gecertificeerd folie, jaar, 0-jaar.


Keuring voor een vaste prijs. Reparatie van uw mestsilo kunt u . Agrosyntec biedt permanente en tijdelijke opslossingen voor wateropslag en mestopslag. We bieden oplossiingen voor het waterbassin, mestbassin, mestzak.


Het gaat om een pompmodule inclusief een mestzak op maat voor de desbetreffende. Is zowel tijdens het mennen als tijdens het rijden te gebruiken. Ook te gebruiken tijdens het vervoer met de trailer. Weegt slechts 5gr(leeg) waardoor het .

Met behulp van een mestzak bouw je een landbouwkieper om voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts