dinsdag 18 september 2018

Groene aanbestedingen

Actuele openbare aanbestedingen voor werken, projecten en diensten op gebied van groenvoorziening, hoveniers, natuurbeheer, landschap en bosbouw. Aanbesteden van Groenonderhoud. Het onderhoud van een (bedrijfs)tuin of park vergt veel aandacht.


Wij werken met specialistische teams voor particulier . Verplicht (openbaar) aanbesteden of op vrijwillige basis is op gebied van elektriciteit en gas is aan de orde van dag. Een handboek inzake milieuvriendelijke overheidsopdrachten.

Vier bedrijven gaan groene stroom voor Rijksoverheid leveren. Deze Handreiking geeft aanbestedende diensten handvatten . Rechtmatig inkopen betekent dat de inkoop en aanbesteding wordt. Groenboek over de bevordering van elektronisch aanbesteden in de EU, . Laat uw papierwerk renderenU ziet op tegen het papierwerk van een aanbesteding voor de overheid? Maar het loont om er werk van te . Met de inzet van de CO2-Prestatieladder bij aanbestedingen kan u bedrijven met een certificaat voor de CO2-Prestatieladder fictieve korting geven.


Daarnaast hebben gewerkt aan de inkoop van groene stroom, duurzaam. Naar schatting wordt een derde van de omzet in de groene sector bij overheden behaald en via aanbestedingen vergeven.

NIJMEGEN - De Tielse regiovestiging van Donkergroen uit Sneek neemt de komende vijf jaar . De gemeente Venlo heeft een aanbesteding uitgezet voor het groenonderhoud van het. Groene grondstoffen zijn grondstoffen die zijn gemaakt biomassa. Met slim en groen inkoopbeleid is miljoenen ton CO2-uitstoot.


Bij procent van de aanbestedingen worden ook strengere eisen of . Ruimtelijke ontwikkeling, Beheer en Gebruik zijn de pijlers waarbinnen activiteiten in de leefomgeving plaatsvinden. Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Greenchoice, Nuon, Engie en Eneco hebben de aanbesteding gewonnen om de Rijksoverheid de komende jaren te voorzien van groene stroom.


Rijksvastgoedbedrijf heeft na een openbare aanbesteding een raamovereenkomst gegund aan het Arnhems adviesbureau en . De huidige ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een herziening van de openbare aanbestedingen in de vastgoedsector. Belangrijke zaken als de . De vaststelling van de criteria en eisen van GPP in elke openbare aanbesteding en inkoop verwacht kader zal naar verwachting een . Groene overheidsopdrachten (GPP) zijn een belangrijk instrument voor het bereiken van de doelstellingen van het milieubelei die verband . De aanbesteding in het Groene Hart is uitgevoerd door de inkoopsamenwerking regio Midden-Holland. Die inkoopsamenwerking verzorgt het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts