vrijdag 28 september 2018

Verontreinigde grond kaart

Momenteel is er een storing, waardoor bodemkwaliteitskaarten niet meer gewijzigd of geplaatst kunnen worden op onze site. Er wordt hard gewerkt om deze . Informatie en kaarten over de bodem. Dat kan gaan om verontreiniging van de bovengrond of van het grondwater.


Bekijk op de kaart of grond schoon of vervuild is.

Heeft u plannen met vervuilde grond of wilt u saneren? Je kunt stappen zetten om te voorkomen dat jij vervuilde grond koopt of daar een. Dit houdt in dat de vervuiler de verontreiniging , ongeacht de ernst, zo snel . Niet ernstige gevallen: verontreinigingsgevallen die qua omvang kleiner zijn dan 25m( grond ) of 1m( grondwater ), en daardoor niet beschikt hoeven te . Om de omvang van de bodemverontreiniging in Nederland in kaart te brengen.


Een storingskaart voor monteurs en grondwerkers zodat ze binnen 10. De Bodematlas is bedoeld om informatie over bodem en ondergrond te ontsluiten voor. Naast het tegengaan van onverantwoord gebruik van verontreinigde grond en het in kaart brengen van mogelijke verontreinigingen, is het natuurlijk zaak om .

Als u grond koopt, verkoopt of gebruikt, is het belangrijk om over de juiste. Grond vanuit gevallen van bodemverontreinigingen of bodemsaneringen mag niet . Opgelet: er bestaan andere mogelijk verontreinigde , verontreinigde of behandelde percelen die niet op de kaart staan omdat ze nog niet . Situering in de regio, kadastrale kaart en kadastraal bericht object. Situatieschets met ontgravingscontour grondverontreiniging PCB . Is uw grond mogelijk verontreinigd ? Hergebruik van gron bouwstoffen en baggerspecie wordt zoveel mogelijk.


Bodembeheernota, bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassenkaart. Als een perceel op de bodeminformatiekaart staat, heeft de gemeente bodeminformatie. Dit hoeft niet te betekenen dat er een verontreiniging is. Voor het toepassen van grond heeft u de nota bodembeheer, de bodemkwaliteitskaart en de . Het beoordelen van afzonderlijke activiteiten waarbij verontreinigde grond wordt . De gegevens op de kaart Bodem en Ondergrond Gemeente Enschede zijn met de . Monteurs en grondwerkers lopen bij deze werkzaamheden immers óók kans om met verontreinigde grond in aanraking te komen, met alle . Bodemkwaliteitskaart gemeenten Bussum en Naarden, projectcode.


Het Bodemloket brengt de volgende gegevens in kaart : toemaakdek, brandstoftanks.

Voor vragen over bodemverontreinigingen kunt u terecht bij RUD Utrecht. Grondeninformatieregister (GIR) alle (mogelijke) bodemverontreinigingen in kaart. Zo komen we te weten of die grond verontreinigd is. De bodemkwaliteitskaart is een instrument om grondverzet binnen de.


In dit kader stelt de gemeente een nieuwe bodemkwaliteitskaart op. Deze licht verontreinigde grond mag worden hergebruikt, mits aan de regels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts