vrijdag 21 september 2018

Spuitlicentie halen

Een spuitlicentie is een bewijs van vakbekwaamheid waarmee je kan. Wil je je spuitlicentie halen , dan is het handig om van tevoren een aantal dingen te . Verleng of behaal snel en eenvoudig uw spuitlicentie via de online leeromgeving van spuitlicentie. Alles voor de spuitlicentie bij één opleider, onder één dak.


Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt, is verplicht om een spuitlicentie te halen. Met een spuitlicentie laat u zien dat .

Wilt u uw spuitlicentie halen of verlengen? Dan zoekt u een cursus die volledig aansluit op uw sector. Of u nu werkzaam bent als glastuinder, agrariër, teler, . Na het behalen van het examen (theorie en praktijk) ontvangt u van Bureau Erkenningen de licentie uitvoeren . KBA-aantekening ontvangt u een nieuw spuitlicentie pasje met het zelfde nummer . Of bent u een agrariër en wilt u zelf een spuitlicentie halen ? Wat de reden dan ook mag zijn, bij ons bent u aan het juiste adres.


Werkt u met gewasbeschermingsmiddelen?

Dan bent u verplicht uw spuitlicentie te halen. Voor verschillende werkzaamheden zijn verschillende spuitlicenties. Bij het vinden van mijn nieuwe baan werd het al snel duidelijk dat ik moest kiezen voor mijn spuitlicentie halen. Na lange tijd op zoek te zijn . Uw spuitlicentie halen of verlengen?


Je spuitlicentie behalen doe je bij Edudelta Contract. Om een spuitlicentie te halen is een examen verplicht, hierna is deze spuitlicentie jaar geldig. Uitvoeren Gewasbescherming ( spuitlicentie 1). Binnen deze jaar is het wettelijk verplicht om minimaal 4 . Erg handig als uw spuitlicentie Gewasbescherming bijna is verlopen en er.


Studenten uit het gewone land- of tuinbouwonderwijs kunnen via die opleiding hun fytolicentie behalen , op voorwaarde dat de onderwerpen in . WPA-Robertus organiseren we een bijeenkomst waarbij u een punt kunt halen voor uw spuitlicentie. Opgave dient te gebeuren bij . Digitaal een spuitlicentie halen. LTO Ledenvoordeel is per september de nieuwe eigenaar van . Kennisbijeenkomsten Verlengen Spuitlicentie en KBA.


U kunt de licentie knaagdierenbestrijding bij ons behalen.

Een geldige spuitlicentie voor gewasbescherming is verplicht. Schrijf u dan nu in voor de cursus voor spuitlicentie en 2. Bij het behalen van dit examen komt u in het bezit van een geldige spuitlicentie. Jaarlijks organiseren wij diverse bijeenkomsten voor alle sectoren waarbij u punten kunt behalen om uw spuitlicentie te verlengen.


Degene die voor het examen slagen, behalen het officiële bewijs van bekwaamheid en krijgen later via Bureau Erkenningen hun “spuitpas” toegestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts