vrijdag 28 september 2018

Maatvoering

Met moderne landmeetkundige apparatuur . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten maatvoering – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Online woordenboek Nederlands. Foxbo maatvoering is een onafhankelijk landmeetkundig bureau wat gespecialiseerd is in maatvoeren en landmeetkunde in de bouw.


Lees alles over de maatvoering van een lichtkoepel.

Ingenieursbureau Passe-Partout heeft als meetbureau een passie voor maatvoeren en staat garant voor de kwaliteitsborging van maatvoering op uw project. LBA Projectbureau zorgt voor nauwkeurige maatvoering in de bouw. Heb je twijfels over welke maat je moet bestellen, haal dan je meetlint uit de kast en volg deze instructies. Zoek de tekening van het artikel dat je graag wil . Voor de realisatie van projecten zijn betrouwbare en gecontroleerde uitgangspunten een must.


U moet uit kunnen gaan van maatvoerders die hun sporen . Onze kleding komt rechtstreeks uit Parijs.

Dit houdt in dat de kleding een maat kleiner valt dan de Nederlandse maatvoering. De maatvoering is dan ook Frans. Voorbeeldzinnen met ` MAATVOERING `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp . In het pashokje of achter de computer wordt besloten of men uw kleding koopt. Hoe weet u dat u de juiste maatvoering toepast en communiceert?


Dit kan wat verwarring met zich . Met een meetresultaat alléén hebt u nog geen antwoord op een gestelde vraag of probleem. Maatvoering en Monitoring: ons werkgebied. Het logo vande universiteit wordt in één maat beschikbaar gesteld. Wanneer andere formaten benodigd zijn, kunnen geschikte bestandsformaten lineair worden . Bij Lady Plus Fashion werken we met de maten S, M, L enzovoort.


Zijn er speciale lengtematen aanwezig? Viele übersetzte Beispielsätze mit maatvoering – Deutsch-Niederländisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen. Baksteen is een keramisch bouwproduct, gemaakt van de natuurlijke grondstof klei.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant maatvoering – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions françaises.

Trimble Site Positioning Systems bieden aannemers de juiste hulpmiddelen voor elke medewerker op de bouwlocatie. Prommenz zorgt voor nauwkeurige 3D modellering door middel van monitoring en maatvoering van zowel infrastructuur als vastgoed. Maximaal resultaat met één maatvoerder.


Als kwaliteitscontroleur controleer je de producten, onder andere op afwerking en maatvoering , op basis van de eisen van de klant voordat deze worden. Dekbedden zijn uiteraard te verkrijgen in verschillende afmetingen. De standaard breedtematen voor een dekbed zijn 1cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts