donderdag 20 september 2018

Riool aansluiten op gemeenteriool

Aanvraag aansluiting gemeenteriool. U wilt een aansluiting op de openbare riolering. Beleidsregel aansluiting op het openbaar riool. Gelezen het collegevoorstel van het Ingenieursbureau met betrekking . De aanvraag voor het verkrijgen en hebben van aansluitingen op de gemeentelijke riolering dient in tweevoud te worden ingediend bij de afdeling VTH . In dit info-blad vindt u informatie over de deze voorwaarden en ander aspecten rond de rioolaansluiting. Een rioolaansluiting moet worden aangevraagd door middel van het formulier.


De vergoeding voor een aansluiting bedraagt € 53vrij van BTW, per . Alle panden in Hengelo moeten aangesloten worden op het gemeentelijk riool. Dat is nodig om het afvalwater van huizen en bedrijven af te . Wanneer u een rioolaansluiting wilt laten maken op het gemeentelijke hoofdriool moet meestal in de openbare ruimte worden gegraven. Daarnaast zorgt de gemeente ook voor de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw.


U vraagt een aansluiting op het gemeenteriool aan bij de gemeente. Gescheiden rioolstelsel De gemeente wil (huishoudelijk) afvalwater en regenwater zoveel mogelijk gescheiden opvangen. Wilt u weten waar u de aansluiting op het gemeenteriool kunt vinden, neem dan contact op met de gemeente.


U kunt bellen naar het vijfcijferige telefoonnummer. Wanneer Pidpa instaat voor de nieuwe rioolaansluitingen in je gemeente kan je een aanvraag indienen via bovenstaande knop. Wij vragen je om ons, samen.


De aansluiting van uw erfgrens tot aan het riool wordt door de gemeente gemaakt. En hebt u een aansluiting op het openbare riool nodig? De gemeente zorgt voor het beheer en onderhoud van het gemeentelijke rioolstelsel tot aan de huisaansluiting. Deze zorgplicht vloeit voort uit de Wet . Een aannemer in opdracht van de gemeente maakt de rioolaansluiting. De gemeente verzorgt een aansluitpunt voor uw aansluiting op het gemeentelijk rioolstelsel.


Indien uw perceel wordt of is aangesloten op het . Om in aanmerking te komen voor een nieuwe rioolaansluiting moet u contact opnemen. Informatie over rioolaansluiting zoals de kosten, voorwaarden, onderhoud en uitleg van begrippen. De rioolaansluiting , bestaat uit een perceelaansluitleiding, een terreinleiding en een.


Elk perceel wordt afzonderlijk aangesloten op het gemeenteriool. Een nieuwe aansluiting op het gemeenteriool vraagt u aan bij de gemeente. Wilt u een nieuwe aansluiting op het riool laten maken of een bestaande aansluiting laten veranderen?


Dan heeft u een rioolvergunning nodig. Is uw woning of bedrijf niet aangesloten op de riolering? Het lozen van afvalwater in de bodem en op oppervlaktewater is verboden. Daarom bent u verplicht om aan te sluiten op de gemeentelijke . Gaat u een nieuw huis of bedrijfsgebouw bouwen?


Vraag een rioolaansluiting aan bij de gemeente zodra u een bouwvergunning heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts