woensdag 12 september 2018

Waar kunnen mieren niet tegen

In de zomermaanden hebben veel huishoudens last van ongenodigde gasten in de keuken. We hebben het hier over mieren. Ergens snappen we de mieren.


Het is mogelijk een grens te leggen waar de mieren niet overheen gaan. De beestjes kunnen ook niet tegen alcohol. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren.

Vervolgens overleven ze het niet omdat mieren niet tegen gist kunnen. Dat kan, naast mieren bestrijde, is mieren verdrijven ook een optie! Er zijn ook een hoop geuren waar mieren van nature niet van houden waardoor ze weg blijven. Krijt tegen mieren In babypoeder en . Zij kunnen je meer vertellen over het soort mier en waar dat soort zich in de meeste gevallen. Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren.


Het hoeft namelijk niet zo te zijn dat mieren er zijn om een nest te bouwen. Mieren kunnen niet zo goed tegen azijn. Zet die uit op een andere plek in de tuin waar ze geen problemen kan geven.

Voorkom mieren door niet te knoeien met suiker of vruchtensappen. Kijk waar de mieren je huis binnenkomen. Mijn moeder wilt er niks aan doen maar ik en mijn broer daar in tegen wel. Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden?


In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen. Dit is een flinke klus, omdat je precies moet weten waar het nest zich bevindt. Mix hiervoor zout met poedersuiker en strooi de mix op de route waar je de . Let vooral op confituurpotten, sausflessen, augurkenpotten en alles waar honing of siroop in.


De verpakking moet zo gemaakt zijn dat mieren er niet in kunnen kruipen. Voedsel waar mieren op gaan zitten is niet meer geschikt voor consumptie. Kokend water is ook een goed bestrijdingsmiddel tegen de mieren die de. Ze nestelen op plekken waar toch nooit iemand komt. Het is dat je mieren niet kunt horen lachen, maar ik neem aan dat ze.


Unaniem lyrisch zijn ze over nootmuskaat, want daar schijnen mieren echt niet tegen te kunnen. Naast koper zouden mieren daarom ook een grote afkeer hebben voor de geur van peper, knoflook en uien. Niks zo vervelend dan dat de kinderen niet vrijuit in de tuin kunnen spelen doordat mieren de kinderen. Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het mierennest te gooien.


Ze kunnen wel vervelend zijn als hun mierennest zich bevindt net naast de te. De beste bescherming tegen mieren is het weren van deze beestjes.

In het voorjaar gaan mieren graag op pa helaas vaak op plekken waar je ze liever niet hebt, zoals in je keuken. Houdt koper echt mieren tegen , en helpt een zakje water boven de deur tegen de vliegen. Dan weten de andere mieren niet waar ze moeten zijn.


Het zou wel kunnen dat het afstotend werkt, maar dat is nooit aangetoond. Reinig regelmatig de plaats waar u het bord van de kat of de hond zet. Welk middel het beste werkt kunnen we nu echter nog niet zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts