dinsdag 11 september 2018

Zaaikalender groenten

Hierbij alvast een zaaikalender die de meest courante groenten omvat. Deze kalender is uiteraard maar een leidraad en hoef je niet al te streng op te volgen . Zaaikalender voor de groententuin. Welke groenten en fruit kun je zaaien en wanneer?


Bekijk onze zaaitips in de zaaikalender. Dat is een hele goede vraag, Daarvoor hebben wij de zaaikalender gemaakt en.

Groente , Zaaitijdstip, Kiemtemp. Een handig overzicht van de meest voorkomende groente rassen. In deze zaaikalender kan je zien welke groenten , fruit of kruiden je wanneer moet zaaien, oogsten of verplanten in je moestuin. De zaaikalender voor jouw moestuin of kruidentuin kan als geheugensteun dienen voor wanneer je een bepaalde groente of kruid kan kweken.


Download gratis onze samengestelde zaaikalender moestuin en ontdek hoe je stap. Met deze zaaikalender zie je gemakkelijk welke groenten en kruiden je per maand kunt zaaien. Handig als je snel van start wilt met je biologische moestuin!


In de stad heb je vaak te maken met schaduw van andere gebouwen. Door groenten en kruiden te kiezen die bij jouw huis passen qua minimale hoeveelheid .

Kom alles te weten over wanneer je groente moet zaaien in de moestuin en. Weet direct welke groenten je wanneer moet zaaien. Met de handige moestuinkalender van Velt kun je de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten noteren.


Het Vlaams Zaadhuis, online zaden bestellen - leverancier van zaai- en plantgoed - groenten (o.a. asperges en aardappelpootgoed), bloemen, bolgewassen, . Wanneer zaai, plant en oogst je je groenten ? Het kweken van eigen groente en fruit is leuk en gezond. Plannen maken, zaaien , oogsten en koken. Elke plant heeft zijn eigen ritme.


Zo weet je precies wanneer je welke plant het beste zaait in . Om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan met je balkonmoestuin, kun je in dit artikel terecht voor een groente zaaikalender met groenten. Wilt u beginnen met een moestuinbak of kweektafel en heeft u nog geen ervaring met het kweken van groenten en kruiden? Zelf een moestuin beginnen is leuk, maar wanneer moet je de groente en kruiden zaaien? Intratuin moestuin zaaikalender.


Maar het is niet evident om te onthouden wanneer welke groente precies de grond in moet. Daarom deze handige zaaikalender. Onderstaande is slechts een grove indicatie, er zijn veel uitzonderingen.


Zo kun je de Sier Erwt (Lathyrus) ook in de herfst zaaien. Spinazie kun je bijvoorbeeld al in maart en april zaaien. Voorkom lege plekken in je moestuin en zaai nu de laatste groenten om zo tot.

Home Moestuin Handig: zaaikalender met uiterste zaaidata!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts