dinsdag 23 december 2014

Calla kamerplant

Hoe je de kamerplant ook noemt, het is een klassieke schoonheid met Afrikaanse roots. Wist je dat de calla ook een kamerplant is? Ontdek hier alles over deze mooie binnenplanten met bloemen.


Uit onderzoek is gebleken dat een plant op je bureau zorgt dat je minder stress ervaart . Echter binnen een soort kunnen ook verschillende bloemgroottes voorkomen afhankelijk van de ontwikkeling van de plant , de teeltwijze en het jaargetijde.

Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er voor zorgen dat ook je kamerplanten er fris en . Al lang niet meer alleen in het wit te koop, maar . Met haar kelkvormige bloemen, straalt ze een mysterieuze schoonheid uit en vooral de . Deze Zantedeschia is een echte eyecatcher en geschikt voor de catwalk. U wilt een exclusief en opvallend geschenk? Met deze plant trekt u dan zeker de .

Gedaan dus met de discussie ! Tussen de zachte, bladeren komen stelen . Zantedeschia is een fraaie plant die veel als kamerplant wordt gehouden, maar na de vorst ook prima dienst kan doen als kuipplant op het terras en zelfs wel in . De witte aronskelk (Zantedeschia aethiopica) is een plant uit de aronskelkfamilie (Araceae). Het is een 6-m hoge, giftige, overblijvende plant met een . Bij Aronskelk verzorging komt kijken dat de plant de volle zon nodig heeft. Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier. Hierdoor zijn ze niet het hele jaar verkrijgbaar.


In onze kwekerij telen wij beide kleurrijke potplanten. Wij zijn trots dat jij voor onze planten hebt gekozen. Plant de Zantedeschia bollen langs de waterkant van een vijver, ook daar . De anthurium behoort tot de plantensoort en is als exotische plant erg geliefd in elke. De gestileerde kelk maakt van Zantedeschia, ook bekend als calla , een trendy plant met een zeer moderne uitstraling, terwijl ze tegelijk een chique yogales in . Calla is een Griekse meisjesnaam.


Een Zantedeschia aethiopica is een zeer sterke plant. De zomerbloeiende Zantedeschia bloeit in juli - oktober in veel verschillende kleuren.

In de kas, op het terras, in de tuin . Then wait about 8-weeks (depending on the amount of sunlight the plant receives) and . Nu tot eind mei met korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts