maandag 29 december 2014

Zorgboerderij udenhout

Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt. Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. In een groene, kleinschalige en professionele setting . Zorgboerderij Hemelrijksche Hoeve biedt dagopvang voor mensen met dementie die thuis wonen. Het bieden van een zingevende en ontspannen dagbesteding in de authentieke omgeving van de boerderij aan.


Wij zijn Wim en Conny van Gorp en wonen samen met onze vier . Daarnaast kunt u dagbesteding volgen bij zorgboerderij Ons Erf. Klein Schoor gevestigde zorgboerderij De Hemelrijksche Hoeve. Udenhout , Berkel-Enschot, Haaren of Helvoirt. Bekijk hier alle woningen waar je in deze regio beschermd kunt gaan wonen.


Net buiten Meerssen in het gehucht Humcoven ligt onze zorgboerderij De Vreugdehoeve. Samen met de familie Cordewener bieden wij hier een bijzondere . Conny en Wim van Gorp verzetten de bakens : van boerderij naar zorgboerderij. Hier staat zorgboerderij de Veldmuis. De boerderij wordt sinds 20gerund door Menno en Jolanda Veldhuizen.


Sherpa biedt hier dagbesteding aan cliënten . Ontbrekend: udenhout De Heusdense Courant - Paddenstoelen met soep https://www.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts