maandag 22 december 2014

Tuin schoonmaken met schoonmaakazijn

Stoeptegels en klinkers schoonmaken met azijn. In een dicht begroeide tuin kan snoeien ook een goede oplossing zijn. Tegels in de tuin of voor het huis, mits goed aangelegd geeft dit vaak een mooi en strak uiterlijk aan uw grond. Helaas trekken onkruid en mossen zich daar niet.


Ook ziet een tuin vol met groene aanslag er erg somber uit.

Schoonmaakazijn laat groene aanslag snel verdwijnen. Tuintegels schoonmaken Op tuintegels vormt zich snel groene aanslag. Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras: groene aanslag. De meest gehoorde tip was die van de schoonmaakazijn.


Tips hoe je met een hogedrukreiniger, schoonmaakazijn , biotex, groene zeep of. Wil je je terras schoonmaken en groene aanslag verwijderen? Tuin winterklaar maken belangrijke .

De groene aanslag die in vrijwel elke tuin opduikt bestaat uit mos en algen. Je terras reinigen met schoonmaakazijn kan op de volgende manier. Warm water en een scheutje schoonmaakazijn : meer heb je niet nodig voor blinkend schone en streeploze ramen.


Nog meer schoonmaaktips voor in de tuin : schoonmaakazijn is hét ideale. Je huis schoonmaken met schoonmaakazijn neutraliseert alle geuren en is een véél. Ieder voorjaar weer moet je de strijd aangaan met de groene aanslag die zich in je tuin gevormd heeft.


Tussen de tegels verwijderen liter schoonmaakazijn en een scheut afwas. Strooi eens wat keukenzout neer op de tegels in uw tuin en bezem het wat uit het. Gelukkig is het schoonmaken van je terras of tegels niet zo moeilijk, wij hebben.


Om een mooi schoon terras te krijgen, gebruik ik schoonmaakazijn. Ik wilde komende weekend mijn tuin gaan aanpakken, maar heb totaal . Groene aanslag is een veel voorkomend probleem op tuinmeubilair ,. Hoe kunt u nu het beste uw terras schoonmaken en vrij krijgen van groenaanslag ? Beetje met de bezem erover en twee dagen later kun je het wegspuiten met de tuinslang. Voor stenen waar ook veel mos op groeit, kun je beter pure azijn op . Dit is natuurlijk afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu maar wel ideaal voor het .

Gebruik een hogedrukreiniger, Azijn , Soda of speciale reinigers om je tuintegels weer hun. Na een winterperiode zit op terrassen en verharding vaak een groene aanslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts