woensdag 24 december 2014

Wat kun je doen tegen wespen

Hoe kun je wespen bestrijden of verjagen? Ontdek de tips tegen wespen die wij voor je op een rij gezet hebben. Een middeltje tegen wespen op de tuintafel: Zet een (of meerdere) open bakjes (een soepkommetje bijvoorbeeld) gevuld met koud water. Wat kan je daar aan doen ? Strooi wat ongebruikte koffie in een bakje en steek het even aan.


U kunt diverse dingen doen tegen wespen.

Heeft u last van een enkele wesp? Negeer de wesp en blijf rustig als de wesp om u heen. Met deze tips tegen wespen kan je straks weer zorgeloos genieten van de zomer.


Tot die tijd kun je het volgende doen. T-shirt kun je beter in de kast laten . Daarom zijn wespen tegen het einde van de zomer vaak irritanter, meer. De meer Boeddhistische versie daarvan kun je prima op wespen.


Ben je ook zo iemand die met angst en beven augustus tegemoet ziet? Er is namelijk een flinke wespenplaag voorspeld.

Maar wat kun je het beste doen om jezelf te beschermen tegen deze beestjes. Een punt van irritatie voor velen in de zomer: wespen die op jouw lekkere drankje. We leggen uit wat wespen doen en wat je tégen ze kan doen. De zomer komt eraan en dat wil zeggen dat er terug wespen zijn.


Alsof ze het samen hebben afgesproken slaan . Hartstikke fijn, al dat mooie weer, maar het betekent ook dat er veel meer wespen zijn dit jaar. De beestjes zoemen nu al hinderlijk rond in de . Daardoor hebben de werksters minder te doen binnen het nest en lonkt onze zoetigheid erbuiten. Een bedrijf dat het gif maakt om . Maar hoe herken je nu een wespennest en wat kun je allemaal doen om overlast van wespen te . Wespen kunnen voor veel overlast zorgen. Lees hier tips wat te doen tegen wespen. In de meeste gemeenten kun je een beroep doen op de brandweer.


Je moet daar soms wel een stevig bedrag voor . Tips tegen wespenoverlast. Wanneer direct naar een arts of de EHBO! Met een kruidentuin of potjes verse kruiden kun je wespen op afstand houden van je terras of balkon. Gisteren zag ik de eerste in de tuin rondvliegen.


Als ik de nieuwsberichten mag geloven, schijnt er dit jaar een ware wespeninvasie.

Uit een rondgang van Nature Today blijkt dat het aantal nesten . Hieronder nog zes handige tips tegen wespen : 1. Steek wat gemalen, ongebruikte koffie aan in een vuurvast kopje. Heel wat mensen denken dat wespen sowieso steken wanneer ze op jou . De wespen zijn weer actief. De geel-zwarte zoemers zien er mooi uit, maar kunnen pijnlijk steken en voor veel overlast zorgen.


Met deze simpele tips kun je die nare beestjes op afstand houden. Een eeuwenoud middeltje tegen wespen is een tak van een tomatenplant. Neem wat ongebruikte gemalen koffie en doe hem in een hittebestendige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts