woensdag 24 december 2014

Watermeter terugslagklep

Je plaatst de keerklep achter de watermeter en voor het eerste afnamepunt. Op de meeste goedgekeurde keerkleppen van het type EA vind je stopjes. Moeten zelf voor het onderhoud van de binnenleidingen en kranen zorgen.


Voorgemonteerde pvc-watermeterput, diam. Gisteren zijn ze een nieuwe watermeter komen plaatsen.

Deze man zei dat de terugslagklep achter de watermeter stuk is en moet vervangen . Die voorkomt dat water uit de . De vorige watermeter was jaar ou dus had volgens mij ook al een terugslagklep. Ook met de oude watermeter had ik al last van waterslag, . Kloppend geluid in de waterleiding. Kogelkraan en terugslagklep nov.


Watermeter en waterdruk jun.

Terugslagklep - Werking en controle van een EA terugslagklep. Caleffi Hydronic Solutions. Productkenmerken PVC watermeterput incl. Een terugslagventiel, terugstroombeveiliger, terugslagklep of keerklep, is een ventiel dat wordt gebruikt om water, vloeistof, granulaat, poeder of gas in één . RV1terugslagklep is een veiligheidsklep om leidingsyste-.


Hanteert u bij nieuwe collectieve drinkwaterinstallaties nog inbouwkeerkleppen van type EB in watermeters ? Een watermeter meet de hoeveelheid leidingwater die verbruikt wordt door de gebruiker. Deze watermeter zit in een pvc buis van 3mm doorsnede en is 8. De cijfers laten zien hoeveel kubieke meter water. Keerklep voor inbouw in watermeter modellen MNK, MTK, MTW.


KIWA: BRL: ATA: Watermeter. Kegelmembraan- terugslagklep. Ethylene-Propylene-Diene-Rubber. Kunststoffen en drinkwater. Bij de Multi-Jet watermeters (type M – MS, ½” – 2”) met schroefdraad aansluiting, passeert het water het schoepenrad via meerdere ingangen (multi-jets).


Is de afstand van de watermeter tot de rooilijn meer dan meter, dan MOET de.

Je laat best eens een loodgieter langskomen om de terugslagklep na te kijken. Belgaqua gekeurde EA-keerklep (ook wel terugslagklep genoemd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts