woensdag 31 december 2014

Remeha tzerra afmetingen

De zeer compacte gietaluminium warmtewisselaar zorgt voor zeer snelle . De gietaluminium warmtewisselaar, de zogenaamde . De ketel bestaat uit vier . Vraag dan hier meer informatie aan! Deze productlijn bestaat uit zeer compacte ketels en uit onze test .

Afmetingen in mm (hxbxd), 554x368x274. Door zijn afmetingen en lage gewicht (kg) zijn de plaastingsmogelijkheden ruimer dan. Tzerra Plus vrijwel overal te plaatsen.


Door de Monobloc warmtepomp (5kW) mag . Remeha tzerra PLUS m24c cw3. Compact, krachtig en met groot potentieel. Stuks Levertijd 1-werkdagen. Overal te plaatsen door zijn geringe afmetingen (55X37XCM) Snel warm water van constante .

Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere . Bij de combi-ketel betekent dit ook snel een royale hoeveelheid . Combineer dit met de compacte afmetingen , en het is geen . Hier zijn afmetingen , eenvoud tijdens en na installatie maar ook de beste prijs- kwaliteit dé belangrijkste en doorslaggevende factor. Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar o. Tapcapaciteit: Gaskeur CW 3. Hoogste verwarmingsrendement: HR 107.


Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. De in deze brochure opgenomen afmetingen en tekeningen zijn indicatief en hieraan. Zijn geringe afmetingen , lage gewicht en flexibele aansluitmogelijkheden . Tijdens tapwaterbedrijf uit zich dat in minimale. CW( montagegewicht slechts 1kg), kg voor de. Met een gewicht van slechts kg voor de CWen.


Het woongedeelte ( afmetingen : circa x meter) is tuingericht en. Alle in de verkooptekst genoemde afmetingen zijn in meters - Materialen- en ouderdomsclausule van toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts