donderdag 18 december 2014

Waar komen mieren vandaan

Waar mieren op af komen wil je dus niet in huis hebben! Plaats afvalcontainers zo ver mogelijk van je huis vandaan. Hier lees je alles over mieren : verschillende mierensoorten, het ontstaan van een mierennest, mierenplagen, zelf mieren bestrijden en . Ineens duiken ze op als het weer iets warmer gaat worden.


Waar komen ze toch vandaan zul je jezelf afvragen . Kruipende mieren welke tevoorschijn komen uit naden en kieren van.

Vliegende mieren kunnen een echte plaag in je tuin én in huis zijn. Maar waar komen ze in godsnaam vandaan en hoe hou je ze buiten? De meeste mieren komen alleen in uw huis om voedsel te zoeken.


Boven alles , bedek eten in opbergplekken – u weet niet waar mieren geweest zijn voordat . Ze dribbelen massaal tussen onze voeten door. Mieren , mieren en nog eens mieren. Niet zo vreem vindt Ton van der Made van DoeZoo . Kunt u zelf niet bepalen waar de mieren vandaan komen ?

Onze ongediertebestrijder komt graag bij u langs. Verder kan hij een behandelingsplan opstellen. Ieuwww, ze zijn er weer: de vliegende mieren.


Waar zij voorkomen, zijn mieren de dominante levensvorm op de bodem. In plaats daarvan wederom wat azijn met water sprayen waar je de mieren ziet. In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen.


Onder een tegel in de tuin, onder een boomstam, waar je maar kijkt. Andere mieren komen niet in flats maar ook in gewone huizen. Ze rennen over de mierenstraat naar het nest of er juist vandaan. Er is warm weer in aantocht, dus dat betekent maden in de kliko.


En waar komen die (vliegende) mieren opeens vandaan ? Dit is niet voor niets, want het bestrijden van mieren kan behoorlijk lastig zijn. Je hebt ze ongetwijfeld al gespot de afgelopen dagen: vliegende mieren die ongevraagd tegen je aan komen gevlogen. Of bepaalde kruiden poten waar mieren een hekel aan hebben.


Ik heb geen idee waar de mieren vandaan zouden kunnen komen , maar ik verwacht bij een van je buren . Over de hele tafel lopen mieren , ook in de keuken wemelt het van de mieren. Waarom komen ze juist hier?

Als je niet weet waar ze vandaan komen , kun je ze het beste eerst lokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts