donderdag 25 december 2014

Azijn tegen mieren

Kokend water is ook een goed bestrijdingsmiddel tegen de mieren die de. De verhouding hierbij is één deel azijn op twee delen water. Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem.


De beestjes kunnen ook niet tegen alcohol. Mieren kunnen niet tegen azijn. Als je niet tegen de geur van azijn kunt, spuit dan citroensap op de mieren.

Ze hebben een hekel aan het citroenzuur, dus je kunt dit ook als afschrikmiddel . Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het mierennest te. Besproei de tuin regelmatig met een water- azijn mengsel. Maak dus een mengsel van twee delen water op één deel azijn en besproei daarmee het pad.


Doe in een plantenspray evenveel azijn als water. De mieren zullen de geur van hun collegamieren niet meer ruiken en weggaan. Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen, wie weet.


HG tegen ongedierte dat perfekt helpt.

Schoonmaakazijn doet het prima. Ook kaneel en pepermunt werken goed tegen mieren. AZIJN EN CITROENSAP TEGEN MIEREN. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Cora Buursen uit Nieuw-Vennep: Hoe kom.


Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren. Azijn als afweermiddel tegen mieren. Mocht het nest wil binnen zijn dan zal het azijn met water het niet voorkomen dat ze . Nog iets wat zo sterk ruikt. Maak je aanrecht eens schoon met een mengsel van schoonmaakazijn en water.


Houdt koper echt mieren tegen , en helpt een zakje water boven de deur tegen de vliegen? Huisvliegen vinden azijn juist aantrekkelijk. De allerbeste tips tegen vliegende mieren en krioelende maden. Ook kokend water met groene zeep of een scheutje azijn zijn een . In dit artikel delen we zes 1 natuurlijke middelen om mieren te bestrijden.


Last van mieren die in en rondom de keuken lopen? Door het aanrecht, de kastjes en de vloer schoon te maken met natuurazijn blijven de mieren ver uit de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts