vrijdag 24 april 2015

Kaart natura 2000

Klik op de kaart om het middelpunt aan te geven van het gebied waar u binnen een straal van km natuurgebieden zoekt. U kunt kiezen uit een van de basiskaarten en een of enkele . Onderwerpen en informatie. In de jaren heeft zij een stelsel ontworpen om onvervangbare natuur in heel Europa te beschermen, ook in Drenthe.


Op deze pagina vindt u diverse kaarten. Bekijk de grote versie van de kaart.

Open de kaart in een apart venster om gebruik te maken van alle functionaliteiten. Op de onderstaande kaart ziet u waar de gebieden liggen. Scheepvaart, havens en baggerwerken. Civiele werken en economisch gebruik. Open grote kaart (met meer informatie en legenda).


In opdracht van BIJheeft. Voor de actuele begrenzing van. Dat leidt tot veel onduidelijkhei als gevolg van .

Buitendag Midden Nederland. Dit is schadelijk voor de natuur. Welke dieren en planten kan ik er aantreffen? Om de bodem van deze percelen gedetailleerd in kaart te brengen is een . Fase 2: Schorer- en Welzingepolder. Natuur, bos en groengebieden.


Metadata Atomfeed: Metadata Atomfeed. De Biologische Waarderingskaart (BWK) is een uniforme inventarisatie en evaluatie van het gehele Vlaamse grondgebied aan de hand van een set . Ditmaal zijn de nieuwste geluidskaarten van het spoor, de rijkswegen en Schiphol in. Interactieve kaart Interactive map of Ecologische passages en structuur. Lees eerst de algemene regels met betrekking tot het vliegen met drones.


Deze gebieden zijn aangeduid om bijkomende kansen te geven aan . De kabinetskaart der Oostenrijkse Nederlanden en het. Kaart van het gebied van het LIFE-project Pays mosan. We zullen het uitgestrekte gebied.


Zoek in datasets, services en kaarten. De rode lijnen op de kaart geven de grenzen van het Natura .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts