maandag 20 april 2015

Schaduw bloemen balkon

Juist op een schaduwbalkon kun je prachtige planten laten groeien. Plant met mooie bloemen , die tot vier centimeter groot worden. Of juist een oase vol bloemen , of een plek waar je heerlijk kunt chillen?


Welke eenjarige planten doen het goed op een schaduwbalkon ? Een bloeiend terras in de schaduw is zeker mogelijk.

Het terras wordt flink opgefleurd met gele planten en bloemen. Spring naar IJsbloemen - geschikte planten voor balkon terras ijsbloemen. Een patioroosje voor een zomers terras of balkon vol bloemen rozen in potten. De balkonplant kan zowel op zonnige als halfschaduw plekken staan. Er is een groot variëteit.


De hippe balkonplant met vrolijke bloemen is overal inzetbaar. Voordat je een plant aanschaft is het goed om even stil te staan bij de ligging van het balkon.

Een balkon dat de hele dag schaduw heeft, vraagt een andere . Balkon of terras in de halfschaduw? Het balkon in halfschaduw. Wel zal hij in de schaduw wat minder bloemen geven. Heb je veel schaduw op uw balkon of terras, dan zijn vlijtige liesjes.


Deze weelderige klimplant met vrolijke gele bloemen kan tegen een . Deze bloeit lange tij maakt veel bloemen en is ook geschikt als je geen volle zon hebt op je balkon , want hij houdt van halfschaduw. In de volle zon verbleken. Op zoek naar planten voor op het balkon ? Of jouw balkon nu baadt in brandende middagzon of juist geniet van koele schaduw , voor elke situatie en oriëntatie . Vaste planten voor in de schaduw.


Zennegroen (Ajuga) heeft een opvallend blad. Draagt violetblauwe bloemen van mei tot juni. Planten die halfschaduw nodig hebben, zijn beter geschikt voor balkons op het.


Om op uw eigen balkon te kunnen genieten van bloemen in hun volle pracht, . Ze houden wel van een beetje zon, want in de schaduw bloeien ze.

Je balkon kun je opfleuren door er enkele potten met bloemen neer te zetten of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts