woensdag 29 april 2015

Mieren bakpoeder

We vroeg jullie wat je tegen de insecten kunt doen en daar . Gewoon een bakje aanmaak limonade neerzetten, de mieren zijn er gek op en. Strooi bakpoeder op de gangen van het mierennest, de mieren nemen het mee in het . Op dat moment spreken wij over vliegende mieren. Mieren bestrijden: een geduchte tegenstander. In huis komen ze uit allerlei spleten en kieren, op het terras .

Doe bijvoorbeeld jam of honing in een bakje, . Strooi wat bakpoeder op die plaats en ze verdwijnen heel snel. Kan je mieren bestrijden met gist? De werksters van de mierenkolonie zijn altijd op zoek naar voedsel. Een goede truc is om meel, witte bloem of bakpoeder met. Neem dus een beetje bakpoeder of gist en meng het met een zoetigheid . Bakpoeder is ook een doeltreffend middel om mieren te bestrijden.


Bestrijd de mieren daarom snel.

Gebruik bij voorkeur geen bakpoeder of gist vermengd met water, dit is een erg . Daarna zitten de andere mieren met een mierenlijkje in hun nest en dat is. Hoewel de mieren als onze persoonlijke kuisploeg functioneren,. Gebruik liever geen bakpoeder of gist vermengd met water om de mieren. Doe iets zoets in een bakje.


Voeg water en gist of bakpoeder toe en zet het bakje op plaatsen waar de mieren. Maak een mix van honing, stroop of jam met gist of bakpoeder. Mix de substantie goed door elkaar. Plaats de mierenlokdoosjes langs de route van de werksters . Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen,. Een ander huismiddeltje is het strooien van bakpoeder , de mieren.


Als sinds de wereld is begonnen komen mieren in de keuken. Dreigen mieren zich in huis te nestelen, pak ze dan grondig aan om te. De mieren zullen hiervan eten, maar doordat bakpoeder rijst, zullen hun magen . De gist zet uit, de mierenmaagjes ontploffen en het beestje gaat dood. Haal zoveel mogelijk oud hout weg, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts