donderdag 30 april 2015

Rechthoekige watertank

Rechthoekige watertanks voor wateropslag, binnen en buiten. Wij hebben een ruim aanbod rechthoekige watertanks. Bel direct of vraag een offerte aan.


Naast een watertank kunt u ook voor een regenwatertank, vuilwatertank, dieseltank, opslagtank of ondergrondse tank bij ons terecht! Deze regenwatertanks zijn daarom duurzaam, kunnen niet rotten, en ze zijn .

Watertank als mobiel bewateringssysteem BWS 1PE (Polyethyleen). Compact model: kan door deur! Bovengrondse rechthoekige regenwatertank. Lalizas flexibele watertanks zijn een ideale oplossing voor het opslaan van drinkwater aan boord.


LxBxH) 4x 1x 2mm. Vind watertank gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heeft u een watertank nodig?

Wij leveren alle soorten kunststof water tanks uit eigen voorraad. Levering binnen uur mogelijk. Kunststof Opslagtanks - rechthoekig. Condensvorming op watertanks met koud water is niet te voorkomen. Een watertank koopt u bij De Zwaan voor de beste prijs.


LITER RECHTHOEKIGE TONNEN. Roth rechthoekige regenwatertanks met filterkorf. We wijzen even op het verschil tussen een typische beerput en de alle- water-tank. Is er plaats in een kelder, dan zijn de rechthoekige kunststof tanks zeer geschikt. Door de geringe breedte passen deze door vrijwel alle deuropeningen.


Gemaakt van getest reuk- en smaakvrij kunststof. Slag en stoot bestendig en licht in gewicht. Flexibele watertank , gemaakt van flexibel kunststof. Met voorgemonteerde ontluchtingsnippel en universele slangaansluitingen. Moccamaster Douwe Egberts deksel waterreservoir rechthoekig.


De invoer en uitvoernippel.

FLEXIBELE DRINKWATERTANK RECHTHOEKIG. Flexible watertanks maken het opslaan van water aan boord een stuk eenvoudiger. Dan praat je over ruim 80ltr. Zou zoiets niet gewoon passen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts