woensdag 15 april 2015

Transportbak

Manutan levert kwalitatieve stapel-, stelling- en transportbakken. Bestel eenvoudig in onze webshop. Veiligheid gegarandeerd door het verzegelbare deksel. Etikethouder op de zijkant voor een.


Lees hier de tips van de Manutan-helpdesk waar je op moet letten bij het kiezen en kopen van een transportbak , magazijnbak of stapelbak. Uw transportbak kopen doet U bij de grootste transportbak -leverancier van Europa.

Nieuw, Gebruikt, Verhuur en . Bakbreedtes: 140cm, 160… € 4900. Vind transportbak op Marktplaats. Transportbak mechanisch kippend met achterklep en schepmeslat degelijke . Voor iedereen een voordeel. Een stapelbare bak is vaak de beste oplossing: simpel stapelbaar met minimale moeite.


Geschikt voor duikuitrusting, persluchtflessen, groente en fruit, . Paardekooper Verpakkingen B. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het.

Kunststof bakken en kratten van Engels. Ideaal voor allerlei logistieke toepassingen en inzetbaar in alle sectoren. Onze transportkratten en transportbakken zijn ontwikkeld voor de agrarische sector maar zijn zeer breed toepasbaar voor transport en opslag in uw magazijn.


Deksel transportbak - 80xcm. Levertijd: tot werkdagen. Kleur: blauw Buitenmaten Lengte: 600 . ERRO kunststof stapelbakken B2. Bakjes die stapelbaar zijn maar ook met behulp van een strip aan de muur te bevestigen zijn. Bent u op zoek naar transportbakken of transportkisten?


Dan bent u bij Alertshop aan het goede adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment. In dit assortiment transportbakken vindt u allerlei grote bakken speciaal voor industrieel of professioneel gebruik.


Iedere toepassing vraagt om een andere bak. Wij leveren apparaten en verbruiksgoederen aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts