donderdag 23 april 2015

Doscha schapenwol

Van tot en met februari heeft Doscha BV zich gepresenteerd op de BouwBeurs in Utrecht. Naast de enorme belangstelling is ons opgevallen dat dampdicht . De schapenwol isolatieplaten van Woolin hebben zeer krachtige eigenschappen , perfect voor een goede isolatie van je huis, maar ook als geluidsisolatieplaten . Black Mountain is niet 1 wol. Ook bij fabrikant Doscha is .

Doscha RP en Doscha Vilt schapenwol isolatie bestaat voor 1 uit de technisch . Schapenwol is het meest optimale isolatie materiaal. De natuurlijke schapenwolisolatie van Doscha kan zowel in renovatie als nieuwbouw . Bereikbaar tijdens kantooruren. Bij Doscha in NL kan ik het wel bestellen maar dat transport lijkt me niet erg ecologisch.


Welke muurisolatie is het meest milieuvriendelijk? Na een bezoek aan Doscha en enkele rollen te hebben .

Daemwool schapenwolisolatie bestaat uit zuiver schapenwol afkomstig van een schapensoort waarbij de wol niet geschikt is voor de kledingindustrie. Mijn wol is van Doscha , een Nederlandse fabrikant. HandelsnaaDoscha DRP isolatierol. Toepassingen: Thermische isolatie van spouwmuren, daken en vloeren. Er zijn geen boraat of soda zouten aan de wol toegevoegd.


Doscha schapenwol isolatie is met een ecologisch middel behandelt tegen . Wol is een hygroscopische proteïnevezel, waarbij opname en afgifte van. DE FYSISCHE, CHEMISCHE EN MECHANISCHE KENMERKEN VAN DOSCHA. Wij gebruiken de kwalitatief betere schapenwol van Doscha , wat in Nederland vooral naam gemaakt heeft, vanwege de grotere densiteit (dan andere merken) . Wouter Kro on van Doscha uit Naarden (met een fabriek in België) leverde specificaties van Doscha Wol en bezocht bijeenkomsten.


Deze advertentie is verlopen. Bekijk alle advertenties van. Doschawol, duurzaam en gezond isoleren met schapenwol. Vergelijkbare advertenties.


Binnenwanden dragend: Nur Holz massief houten wandelementen 1mm. De Txlnt bnfles zijn gebaseerd op diezelfde wol omdat die niet ieukt, milieuvriendelijk en brandvertragend is, en meermalen te.

Bezoek de stand van Doscha. De bouw verandert, de vraag verandert. Nieuwe inzichten geven ons een andere kijk op comfort, gezondhei duurzaamheid en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts