donderdag 30 april 2015

Roodbonte koe

Ontdek onze website en hérontdek het Roodbont Fries Vee! De Roodbonte Friese koe is een krachtige, sobere dubbeldoelkoe die uitstekend gedijt . In het verleden was de Nederlandse koe voornamelijk roodbont van kleur. De jaarvergadering van de Stichting Roodbont Fries Vee stond in het teken van de toekomst van de Friese roodbonte koe. Het bestuur had samen met de .

Een klein aantal dieren is van oudsher roodbont en soms zelfs muis (grijs). Het zijn zogenaamde dubbeldoel koeien , dit houdt in dat dit ras geschikt is voor . Het gaat slecht met de zeldzame Friese roodbonte koe. Het stamboek-ras telt nog maar 250.


Red Holstein Frisian is een koeienras. De zwartbonte koeien worden . Vind roodbonte koeien op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. De Fries roodbonte koe is een authentieke koe afkomstig uit Friesland. De Friese roodbonte koe is een authentieke koe afkomstig uit Friesland. Op dit moment zijn er wereldwijd slechts 6Friese roodgekleurde runderen. Nog een paar honderd en het ras is uitgestorven.


Bij het Friese paard hebben ze al met dit bijltje gehakt. De boerderij komt tot leven! Een groepje Friese roodbonte koeien staat te herkauwen voor een hek in een weiland. Als gevolg van de nieuwe fosfaatregels moeten twee Harense veehouders hun zeldzame Fries roodbonte koeien gedwongen naar de slacht . Bestel Roodbonte koe als print. Kies zelf de maat en het materiaal.


Snel geleverd , hoge kwaliteit. Deze koeien worden gehouden voor de melk en het vlees. Het dier is roodbont met een.


Daarvan staan er 1in de stal van Harald en . Small herd of red and white cattle.

Fries Roodbonte Koe , een oerhollands zeldzaam ras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts