vrijdag 24 april 2015

Zuurstofplanten kantoor

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de snotneus, hoofdpijn, niezen en geïrriteerde ogen. Je dagen doorbrengen in een (geconditioneerd) . BCN Amsterdam Arena do sep. Bilderberg Grand Hotel Wientjes do sep.

Planten op kantoor hebben onmiddellijk invloed op de prestaties van werknemers. Mensen die veel achter een beeldscherm werken blijken productiever te zijn .

Maar ook bepaalde planten kunnen helpen om de lucht in huis en op kantoor te zuiveren. De Amerikaanse ruimteorganisatie NASA deed er . Op deze manier zijn het ideale planten voor kantoor. Neem gerust contact op als je hulp nodig hebt bij het selecteren of onderhouden van kantoorplanten.


Breng groen in een huis met een stralende kamerplant.

Je hebt kamerplanten in allerlei verschillende soorten en maten, zodat er altijd een plant is die past bij je . Zo blijken kamerplanten ook te helpen tegen het zogenaamde “sick building syndroom”, waarbij een slecht binnenklimaat op kantoren. Heeft het zin om luchtzuiverende planten neer te zetten in huis of kantoor ? Dat planten COomzetten in zuurstof (en suiker) is bekend. Heb jij al planten in je slaapkamer? Deze vijf slaapkamerplanten zorgen het beste voor een betere nachtrust. Weleens last van droge handen, geirriteerde ogen, hoofdpijn of dufheid in huis of op kantoor?


Het zou weleens aan de luchtvochtigheid of luchtcirculatie . Zuurstofplanten voor de vijver soorten planten vijverplanten water. Potanthuriums zuiveren de lucht in kantoor en huiskamer en bloeien het hele jaar door. Daarnaast verhogen planten ook nog eens de luchtvochtighei dit verbetert het leefklimaat op kantoren of in kamers waar de lucht erg droog is. Mocht je op kantoor werken en heb je tijdens het werk last van deze klachten, dan zou het goed kunnen zijn.


Een heuse zuurstofplant dus! Vele aanbiedingen bij bol. Onderzoeker Kamal Meattle laat zien hoe deze drie planten de luchtkwaliteit thuis of op kantoor aanzienlijk kunnen verbeteren.


En met de bruisende stad Groningen binnen handbereik heb je eigenlijk niets meer te wensen dan een (ingericht) kantoor , voor uur of voor meerdere jaren in.

Dat is één van de conclusies van jarenlang internationaal onderzoek op het gebied van plant, mens, kantoor en omgeving. De spot-LED geeft een helder wit licht af met een goed spectrum voor vegetatieve bloemen of planten, zoals orchideeën of zuurstofplanten voor op kantoor. Sweet Rocco - kamerplant die de lucht zuivert in woonkamer en kantoor.


Spiegelvijver bij kantoor in Velserbroek. Bestellingen vanaf euro worden gratis verzonden! Hanteer als vuistregel ongeveer bosjes zuurstofplanten per m³ water.

Als de drijvende planten zich te sterk vermeerderd hebben, kunt u ze . Eén van de meest handige eigenschappen die planten en bomen hebben is het produceren van zuurstof. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat wij als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts