vrijdag 25 september 2015

Gemalen koolzaadstro prijs

Agristro is zeer fijn gemalen koolzaadstro waardoor het nauwelijks. Prijs € per zak, excl. Nijssen Fourages of vraag direct de actuele prijs en voorraadstatus op:.


Neem met ons contact op voor de scherpste prijs ! Bij afname van pallets is de prijs per pallet €30(€per stuk).

De Agristro fijngemalen koolzaadstro heeft een langere levertijd. Dit koolzaadstro is zo fijn gemalen, dat er nauwelijks prikkende delen meer in . GRATIS geleverd door heel Nederland. Levering binnen – werkdagen. Wie heeft er goede ervaring met gemalen koolzaadstro en bij wie moet ik dan zijn en. Het enigste nadeel is de prijs.


Dit product is niet uit voorraad leverbaar.

Speciaal voor gebruik in de ligboxen, hebben wij gemalen koolzaadstro in grote balen. Koolzaadstro is een restproduct wat vrij komt na het dorsen van koolzaad. Stalstrooisel voor de ligboxenstal. Lossen met KOOI-AAP mogelijk . Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf , of lees meer over . Als een van de weinigen in Nederland leveren wij gemalen stro in bulk. Lees meer over de mogelijkheden bij . Agri stro gemalen tarwe stro.


Stro is een natuurproduct, waardoor de kwaliteit, beschikbaarheid en prijs per. Gemalen koolzaadstro is bij beide vestigingen altijd op voorraad. Het bevat veel ruwe celstof dat erg traag afbreekbaar is. Dit alles tegen de scherpste prijs.


Voor actuele prijs kunt u het beste bellen. Gehakseld koolzaadstro is een 1 natuurlijk product afkomstig van de teelt van koolzaad. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.


Momenteel is er weer volop gehaksel gemalen koolzaadstro beschikbaar,.

De prijsdaling geldt tevens voor de overige stroproducten in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts