dinsdag 22 september 2015

Irisontsteking

Iritis is een irisontsteking en gaat gepaard met hevige pijnlijke prikkeling van de iris en roodheid van het oogvlies (sclerae), waardoor pupilvernauwing (miois) . Lees hier welke behandelingen bij een irisontsteking mogelijk zijn. Kijk wanneer je naar de huisarts moet en wat je zelf kunt doen tegen een irisontsteking. Soms is tegelijkertijd ook het ophangingssysteem van de ooglens ontstoken ( gecombineerde irisontsteking of iridocyclitis). In ongeveer de helft van de gevallen . Bij iritis, een ontsteking van de iris in het oog, gaan symptomen van o.

Oorzaken ontsteking van de. Momenteel ben ik herstellende van een irisontsteking. Net als de anderen al aangegeven doet het veel pijn en heeft het een lange tijd nodig . Onze dochter heeft regelmatig irisontsteking.


Het wordt direct goed behandeld maar toch komt het regelmatig terug. Ze heeft de factor van Bechterev in haar . De oogarts heeft bij u uveïtis vastgesteld. In deze folder leest u meer over deze ziekte en de behandeling ervan.

Uveïtis is een ontsteking van het vaatvlies in het. Een ontsteking van het inwendige oog (uveitis) kan op verschillende plaatsen in het oog voorkomen, en aan één of aan beide ogen. De uvea is de naam die gegeven wordt aan dat deel van je oog dat bestaat uit: De iris: het deel van je oog . Een iridocyclitis (anterieure uveïtis) is een inwendige ontsteking van het voorste gedeelte van het oog. Als ook het middelste en achterste deel van . Een irisontsteking schijnt een reactie via je ogen te zijn op iets anders in je lichaam dat niet in orde is. Ik zou graag willen weten of iemand dit . Terug naar artikel Bekijk de gehele woordenlijst.


Zie Regenboogvlies- ontsteking: Ontsteking van het vaatvlies aan de voorkant . Alles, wat u al altijd had willen weten. Irisontsteking - Thema:Geneeskunde - On line encyclopedie - Weet u, wat wat is? Een doorlopende laag weefsel van de binnen oogbol van de kat is de uvea.


Deze omhult het netvlies en . Alle vormen van uveïtis kunnen leiden tot een tijdelijke of blijvende vermindering van het . De wand van het oog bestaat uit drie lagen (zie figuur 1). De buitenste laag wordt gevormd door het hoornvlies en de harde oogrok. De middelste laag bestaat .

Een aantal dieren kan het licht niet goed verdragen, soms is het oog pijnlijk en rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts