woensdag 16 september 2015

Keizerskroon fritillaria imperialis

Keizerskroon bollen planten - instructies. Omschrijving : Winterhard. Herkomst : Turkije - Iran - Afghanistan H cm.


De hoge bebladerde stengels dragen kransen van lancetvormig, . Bollen verdrijven mollen - keizerskroon bloembollen tegen mollen in soorten en kleuren fritillaria. Deze koninklijke verschijning zit door zijn lange geschiedenis vol .

De naam van de keizerskroon is zeer waarschijnlijk ontleend . Bijgoed bloembollen bloeien van februari tot juni. Planttijd van September tot half . Eenvoudig een keizerskroon plant voor in uw tuin. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden én bloembollen.


Mollen leven alleen, tenzij ze jongen hebben. Er is een stelsel van oppervlakkige gangen, ook wel jaaggangen of ritten genoemd en een stelsel van diepere . Bijenbezoek in de bloem van de keizerskroon.

Aanvliegende bij op de keizerskroon. Diagnostische kenmerken t. De sinds de 16e eeuw in Europa voorkomende, oorspronkelijk uit Perzië afkomstige keizerskroon is één van de mooiste . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en . Toveren met Bollen van Jacqueline van . De zomerse omstandigheden zijn hier niet ideaal voor de uit Turkije en Iran afkomstige keizerskroon , waardoor zij meestal na een paar jaar verdwijnt. In dit artikel over de bol keizerskroon of . Het is een sierlijke plant die een . De keizerskroon komt in het wild voor van het zuiden van Klein-Azië, via Noord- Iran tot in Afghanistan en Pakistan. De plant wordt in Europa al bijna . Bestel deze bij Florablom. Profiteer van kortingen tot op bloembollen . De afgeronde bollen hebben twee tot drie hele dikke en stijve schubben.


Gallery: Plantenwerkgroep. Fritillaria meleagris:Stengel dicht beblader . Groups audience: Afdeling Waterweg-Noord .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts