vrijdag 25 september 2015

Westlandse ride

De uur van het Westland. Op zaterdag wordt de 24-uur Fietstocht gestart en op zondag . Dat is de Westlandse Ride. Tijdens deze tocht wordt er geld ingezameld voor de Daniel den Hoed stichting.


Routebeschrijving vanaf uw adres. The latest Tweets from St.

De Ride vindt komend jaar voor de derde keer plaats in het . Deelnemers 3e editie Westlandse Ride fietsen 260. Dit bedrag is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren. Deze Ride is voor de derde keer gehouden.


Aan de 24-uurs estafette deden dit jaar teams mee. Voor recreatieve fietsers waren er zondag . De opbrengst is deze editie . De Westlandse Ride heeft .

Error loading player: No playable sources found. WOS Media steunt ieder jaar een aantal goede doelen. En meteen gingen alle radars werken. De eerste editie van de Westlandse Ride heeft dit weekend 100. Dit laat de organisatie op Twitter weten.


Maar liefst uur per dag leggen wielerteams een route . Met de deelname aan de Westland Ride op zondag mei heeft QPI maar liefst €20. Stichting Daniël den Hoed. Argos bij de Westlandse Ride - een uitstekende combinatie! Wielrennen en acties voor het goede doel horen net zo bij het Westland als . Team Westland zet zich in om geld in te zamelen voor regionale charitatieve. Ook voor de goede doelen zetten wij ons in!


Wij stelde een complete licht en geluidsinstallatie. Een 24-uurs fietstocht en Vrije ToerTocht door Westland. Derde Westlandse Ride brengt. Veel deelnemers aan de eerste Westland Ride hebben via social media laten weten er een terugkerend event van te willen maken.


Voorzitter Paul Franke laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts