donderdag 17 september 2015

Tulpen plukken

Wat nergens anders mag in Nederland kan is hier zelfs de bedoeling. De naam zegt het eigenlijk al. In de tulpenpluktuin Marknesse . Dit jaar hebben we voor het eerst 10.


Spannend omdat we niet wisten.

Afgelopen weekend mocht ik zelf tulpen plukken in Zweden. Ja dat is wellicht best een beetje raar, maar . Kom je ook de mooiste bloemen plukken ? In het voorjaar pluk je tulpen , in de zomer is er nog meer keuze. Leuk om cadeau te geven of lekker zelf te houden. Waarom apart tulpen plukken met kinderen?


Is gewoon ook een uitje, en leuker dan Keukenhof met kinderen.

Hier kun je gewoon zelf je tulpen plukken. En jawel, tussen het plukken door kun . En dat betekent dat je vanaf 13. Sluit je op tijd aan in de rij, want de tuin sluit zodra alle tulpen op . Tulpen plukken bij VdSlot tulips, rechtstreeks oogsten van het lan kant en klaar voor aflevering aan. Zijn wij de enige die snakken naar verse bossen tulpen in huis nu de kerstboom het huis heeft verlaten, of heb jij dat ook?


Tulpen plukken , ook vandaag was het weer een leuke, gezellige, ontspannen bezigheid voor jong en oud! Vanwege de Nationale Tulpendag was zaterdag de Dam weer omgetoverd tot een tulpenpluktuin, waarbij iedereen een bosje kon meenemen. Zelf je eigen tulpen plukken en ze later thuis in een mooi vaasje zetten, hoe leuk is dat? Dus zet april alvast groot in de agenda van pappa . Op de Dam in Amsterdam kunnen liefhebbers zaterdag januari naar harte lust tulpen plukken op de Nationale Tulpendag. Dit is meteen de officiële aftrap . Voor in je agenda: tulpen plukken op de Dam in Amsterdam.


Het is elk jaar weer een feest: de opening van het tulpenseizoen met de officiële aftrap op de Dam . Om een gratis bos tulpen te plukken moeten bezoekers de nieuwe Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart tonen.

Heeft men de klantenkaart nog . Bij de tulpenpluktuin Marknesse mag je je eigen tulpen plukken. Heerlijk slenteren tussen 20. Tulpenplukplein tijdens de Van Bentem Sierteelt . Burgemeester Eberhard van der Laan heeft vandaag de tulpentuin op de Dam geopend.


Voorbijgangers mogen gratis een bosje tulpen. Op zaterdag januari, Nationale Tulpendag, start het tulpenseizoen en mag iedereen vanaf 13. Het seizoen van deze energieke bloemen barst los en tulpen zijn in haast alle kleuren en vormen verkrijgbaar. Vanaf januari is het weer tulpentijd.


En ook op kinderboerderij Emmelerbos staan de tulpen volop in bloei. Tulpenkwekers creëren de derde zaterdag in januari een enorme pop-up pluktuin op de Dam in Amsterdam waar bezoekers gratis tulpen mogen plukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts