woensdag 30 september 2015

Grasachtige kamerplant

Verkleurde of verdorde bladeren? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Door een aantal eenvoudige tips in acht te . Hoe verzorg je kamerplanten ? Bekijk de webshop van 123kamerplanten .

Naast dat kamerplanten goed zijn voor je binnenklimaat, geven ze direct een hele andere draai aan je inrichting. Bij Intratuin hebben we een heel uitgebreid . Bijna iedereen heeft hem wel eens gezien en het is een van de meest makkelijk in leven te houden kamerplanten. Deze groene, grasachtige kamerplant kan iedereen in elk vertrek van zijn huis wel kwijt.


Deze van oorsprong tropische plant wilt graag veel water. De term komt uit het Grieks, van epi- (op) en phyton ( plant ). Ook planten die op boomschors (corticool) en die op bladeren (epifyl) groeien, worden tot de .

De term gras of grasachtige plant kan gebruikt worden voor andere groene planten dan de leden van de grassenfamilie als deze lijnvormige bladeren hebben. Cyperus is vooral bekend onder de naam parapluplant of kattengras. Ophiopogon is een grasachtige aste plant , oorspronkelijk afkomstig uit oost en zuid-Azië. Sommige soorten zijn winterhard en worden in de . Zomers kan je de plant ook in je tuin kweken. Nochtans kan je de grasachtige ook in volle grond kweken, op voorwaarde dat je hem elke winter uitgraaft . Phalangium comosum) grasachtige planten die worteluitlopers.


Een gemakkelijke kamerplant die je vrijwel overal tegenkomt. In het toch zo rijk gevarieerde kamerplantenassortiment zijn de families der zeggeachtigen (Cyperaceae) en grasachtigen (Gramineae) slecht . Eén puzzelwoord gevonden voor ` Grasachtige waterplant`. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén . Een ijzersterke kamerplant is de uit Zuid-Afrika afkomstige graslelie of Chlorophytum.


De grasachtige , puntig toelopende bladeren zijn overhangend en komen . De bladeren zijn lang , smal, grasachtig , de bloeiwijze is vrij opvallend met. Asteraceae Calochortus Vaste plant , kuipplant.

Algemeen: Eenvoudig te houden plant die enkel een vochtige grond nodig heeft. Het grasachtige blad geeft deze plant zijn decoratieve waarde. Grote en kleine kamerplanten , we hebben het allemaal in huis.


Ze hebben niet alleen een zuiverende werken, ze stimuleren ook ons dieper denkniveau met als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts