maandag 21 september 2015

Amazonegebied

Suriname (), Ecuador () en Frans-Guyana (). Meer dan de helft van al het overgebleven regenwoud op aarde ligt in het Amazonegebied. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


In het Amazonegebied groeien ten minste 40. Dat is de grootste diversiteit op aarde.

Naast de enorme rijkdom aan soorten, valt ook het . De Amazone is de grootste rivier ter wereld. Durf jij tijdens je vakantie een jungletrip aan? Een eindeloos lange rivier in het midden van een uitgebreid bos, met spectaculaire plant- en diersoorten: Welkom in de Amazone. De rivier zelf is bijna 7. Het Amazonegebied gonst het hele jaar door van het meest exotische leven.


In Latijns-Amerika bevindt zich het enorme Amazonegebied , dat bekend staat als het grootste regenwoud op aarde.

Of je de schitterende omgeving nou per riviercruise ontdekt of . Doorheen de streek stroomt de Amazone, ook wel Marañon of . Hoe ongerept was het Amazone gebied voor de komst van de Europeanen? GNvdD: Plan mijnbouw in Amazonegebied teruggetrokken. Je vindt er wildlife waar je u tegen zegt.


De natuurschatten van het Amazonegebied zijn niet te tellen. Dit gebied met zijn onbeschrijflijke schoonheid speelt een sleutelrol in de stabilisering van het . Veel gebieden waren nog nooit door een Europeaan bezocht. Een van deze gebieden was het Amazonegebied. Wie heeft de Amazonerivier ontdekt en hoe . Je kunt de Amazone vanuit meerdere landen bezoeken.


De opwarming van de aarde zorgt ervoor dat het regenwoud in het Amazonegebied verdwijnt. Nieuw onderzoek zegt dat dit veel sneller gaat . Ontbossing in het Amazonegebied is de afgelopen periode sterk toegenomen. Al lang vóór Columbus waren er in het Amazonegebied nederzettingen met de omvang en complexiteit van heuse steden.

Cerrado en Amazonegebied meer dan ooit bedreigd. Braziliaanse rechter keurt omstreden kapwet goed: Amazonegebied bedreigd. Kaalslag in de amazone Al tien jaar circuleren e-mails op het internet . De verschillende stammen uit het Amazonegebied. Hoeveel van al het zoet water op aarde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts