vrijdag 13 mei 2016

Areca palm bruine punten

Maar daar krijg je een geweldige . Door het stoten tegen de bladeren zullen er bruine plekken ontstaan. Ik heb pas een areca palm , goudpalm gekocht. Als je met een schaar deze bruine puntjes wegknipt, dan zal deze tak stoppen met groeien.


Niet te verwarren met bruine puntjes op de bladeren, die komen bijna altijd voor en . Areca palm (Goudpalm) – Chrysalidocarpus Lutescens.

De arecapalm (Dypsis lutescens) is een fraaie kamerpalm met. Als de plant “in de wandel” staat, zal hij regelmatig bruine punten krijgen. Bekijk alle reacties via groeninfo. Ook worden de bladpunten vaak bruin en die kunt u er deels . De goudpalm (Latijnse naaChrysalidocarpus lutescens) is een van de. Areca lutescens, arekapalm, Dypsis en goudvruchtpalm.


Ook bruine punten kunnen worden afgeknipt maar dat voorkomt niet dat de . De palm staat in een hoek, met ramen op de west en noordkant. Wat ik merk bij de Goudpalm , is dat die vaak bruine punten krijgt aan de .

Tip: Deze palm maakt snel nieuw blad aan. Snoei het oudere blad regelmatig om de sierwaarde te behouden. Soms is het knippen van bruine puntjes.


Indien u de speer er wel kunt uit trekken (speerrot) is de palm in principe dood. Mijn areca begon plots te verdrogen, ondanks er genoeg water was enzo. De Areca is een sterk luchtzuiverende plant die makkelijk te verzorgen is.


In Nederland wordt hij ook wel goudpalm genoemd. Hij behoort tot de familie. De jonge bladeren van de Air So Pure Areca komen verticaal op vanuit het groeipunt in de vorm van een speer. Areca of Goudpalm is een uitbundige palm die vrij groot groeit. Bruine oude bladeren kunnen afgeknipt worden.


Die oude bladeren sterven af en laten bij hun aanhechtingspunt een stukje stam ontstaan. Snoeien Als de bladeren van de Areca bruin worden, kunt u deze het beste . Bij uw verkooppunt zijn speciale zakken palmgrond te koop, deze vormen een goede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts