woensdag 18 mei 2016

Kartell maui bureaustoel

De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de. De maui soft stoel is overal inzetbaar! Kartell maui soft design stapelstoelen 15st. Gebruik de maui als bureaustoel , zet hem aan de eettafel of laat.


De stoel is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met . Klik hier en bestel direct! Leverbaar in kleuren en in hoogte verstelbaar. Voor 17:bestel morgen in huis.


Draaibare bureaustoel op wielen, in hoogte verstelbaar, mt armleuningen. Comfortabel, eenvoudig, compact. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Deze versie is beschikbaar in kleuren. Nog steeds in de Maui -familie is er een leunstoel op wielen beschikbaar met hydraulische pomp, met of zonder armsteunen.


De zitting in polypropyleen is . Deze stoel is voorzien van een hydraulische pomp ( voor de hoogte instelling ) en verkrijgbaar met of zonder . De Maui Soft Bureaustoel is een comfortabele design bureaustoel. Door het gebruik van de zachte Trevira bekleding is dit een ultieme bureaustoel voor op . KARTELL Maui bureaustoel met armleuningen en wielen Rood PAARS . Tenslotte is Maui ook leverbaar als bureaustoel met een draaibare en . GRATIS TAXATIE EN INBRENG. Inbreng voor septemberveiling.


Een elegante stoel met een slank model. Een schitterend ontwerp dat zowel thuis als op kantoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts