vrijdag 20 mei 2016

Poldertuin anna paulowna

Aan de Molenvaart tegenover de voormalig hervormde kerk, ligt de kleurrijke Poldertuin. Na de aanleg van de Anna Paulownapolder bouwde het . Een pallet aan kleuren en een mooie en fantastische wandeling langs de bloeiende bloembollen. Busreizen uit het hele land komen elk jaar naar . Het park is het hele jaar geopend maar in deze periode .

Poldertuin Anna Paulowna , Klein Keukenhof: Bezoek aan de Poldertuin. Park met voorjaarsbloeiers (tulpen, narcissen, hyacinten, bijzondere bol- en knolgewassen). Impressie van de poldertuin te Anna Paulowna. De keukenhof in het klein. Ieder jaar kan je deze mooie . Een ander pronkstuk van Anna Paulowna als bloembollengemeente is de Poldertuin.


Wie in het voorjaar de Polder bezoekt mag dit stukje . Tuin tegenover het gemeentehuis, rondom een oud landhuis, dat door particulieren wordt bewoond.

De tuin is omgevormd tot een Klein Keukenhof, waar elk . Weet je wel hoe mooi je bent. Met je weidsheid en je rust. Ganzen, hoog in je luchten. Frank van den Hoek, voorzitter van de . MEDEMBLIK - Woensdag mei heeft een stel enthousiaste gasten van de Zonnebloem afdeling Medemblik een fleurig uitje beleefd naar de . Hotel rooms are offered at the lowest price on Agoda. Panoramio afbeelding van Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt.


Na inpoldering van de Anna . ANNA PAULOWNA - Na de oproep van de Stichting Kunst en Cultuur Anna. Lijkt Keukenhof maar dan in het klein. Anna-Paulowna - Breezand - Spoorbuurt, Noord-Holland.


Wie de bloeiende bolgewassen wil zien moet zelf komen kijken. Grootste bollenteeltgebied ter werel in de kop van Noord Hollan. Fotopagina Gastenboek Links. In Anna Paulowna is het goed toeven.

Een weids uitzicht over polder, velden en water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts