dinsdag 24 mei 2016

Schoonmaakazijn groene aanslag tegels

Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de. Stoeptegels en klinkers schoonmaken met azijn. Groene aanslag is een natuurlijke groei van algen. De meest gehoorde tip was die van de schoonmaakazijn.


Dit fijne zand strooi je over de groene tegels , bezem het uit en het zand schuurt het mos weg. Schoonmaakazijn bij groene aanslag tegels en klinkers. Vul de gieter hiermee en maak het groene oppervlak goed nat. Na week-weken is de groene aanslag weg. Om met schoonmaakazijn uw stoeptegels schoon te maken hoeft u . Verwijder je groene aanslag van tegels en bestrating met een.


Welke van deze producten verwijdert het best de groene aanslag op de terrastegels ? Heb jij een terras waar allemaal vieze vlekken en groene aanslag op zitten? Doe daarom mee met de boenklus van de maand april en schrob de tegels van je terras. Nodig: Harde bezem, veger en blik, schoonmaakazijn of vloeibare groene zeep, . Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan. Het verwijderen van groene aanslag van tegels is geen leuk karweitje, maar geeft wel. Voor de gewone groene aanslag op tegels doe ik fles azijn in een gieter water.


Ik wil de groene aanslag op de stenen verwijderen en hoorde dat het heel. Hoe kun je groene aanslag op tegels verwijderen? CleanMaster drukpsuit is bestand tegen azijnzuur in een oplossing van  .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts