maandag 16 mei 2016

Muur van mos

Stel online uw moswand of mosschilderij samen en bereken direct uw prijs. Mooi groen tegen de muur zonder onderhoud: levend groen mos. Bekijk hier voorbeelden en lees onze tips.


Natuurlijk kan je de gehele muur met mos bedekken, maar je zou ook een tekst op de muur aan kunnen brengen! Ook op zoek naar natuur voor op kantoor, dan is een mosmuur of moswand op kantoor de ideale oplossing.

De muur van van mos (drie meter breed en vier meter hoog) heeft een luchtzuiverende werking van 2bomen. Een functie die goed van pas . Ben jij dat mos in je tuin ook zo beu? Misschien wordt het tijd om . Groene wanden zijn vernieuwen duurzaam en mooi.


Een groene moswand of mos muur is de mooiste in zijn soort. Mossen zijn er altijd en overal. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen.

Ook op uw klanten heeft een groene muur een rustgevend effect. Moswens uw partner voor een 1 natuurlijk onderhoudsvrij interieur met Moswanden, Mosschilderijen en Akoestische Mospanelen! Vraag een gratis offerte . Tijdens de vt wonendesign beurs in de RAI in Amsterdam zijn tot en met zondag de belangrijkste. Toen we hier kwamen wonen stond er tegen de achterschutting een klimop. Jeweetwel, van dat soort dat oneindig alle kanten uit woekert.


Maar deze mosmuur is wel degelijk de nieuwe trend in wanddecoratie. Het lijkt wat bizar om mos in huis te halen. Mos was altijd een ongenode gast, tussen de tegels op de oprit. Ja, ik heb ook mos aan de muur , maar dan levende soorten, in letterbakken.


Mos in je gazon ben je liever kwijt dan rijk! Zeker na een barre en natte winter, duikt mos al snel de kop op. Doordat het gras langzaam opstart bij lage . Moss, uitvinder van de moswand.


Wij houden van mos en maken er prachtige producten van. Dutch Innovation Factory en een muur van mos. Bijna oneindige mogelijkheden: mobiele moswanden, mos schilderijen, bekleden van muren ( evt met een logo, motieven of lianen), plafonds of kolommen.

Deze groene schilderijen, bedekt met mos , zijn niet alleen een lust voor het oog,. Door het mos deze vloeistof op te laten zuigen, heeft de moswand of - muur. Mos graffiti is erg bijzonder, want het versiert een muur tijdelijk.


Toch ziet het er erg mooi uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts