vrijdag 20 mei 2016

Teeltadviseur

Horti Wijzer-Tuinbouw Adviesbureau gedreven om uw organisatie naar een hoger plan te brengen. TEELT ADVISEUR VOLLEGROND. Wij geven ook teeltadvies aan . Maak gebruik van onze kennis en ervaring!


Je hebt een opleiding op HBO-niveau (HAS) en ruime kennis van plantaardige teelten.

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. In deze buitendienstfunctie adviseer jij jouw klanten op het gebied van pootaardappelen maar ben jij ook in staat jouw deskundige blik over de . Onze teeltadviseurs ondersteunen de professionele boer en tuinder bij hun teelten. Begeleiding bij teelt van orchideeën Onze betrokkenheid gaat door na het leveren van het uitgangsmateriaal.


Je bent verantwoordelijk voor de productie- voorbereiding, teeltrealisatie, verzending en afwikkeling van alle processen. Het is goed mogelijk dat de werkzaamheden van de teeltadviseur dan veranderen in een heel andere, veel bredere functie. Met onderstaande bedrijven hebben wij een partnerverband voor het geven van (teelt)adviezen en producten: .

De teeltadviseurs van Cultus Agro Advies kunnen u voorzien van de beste teeltadviezen op uw bedrijf! Het platform voor interactief contact tussen teeltadviseur en teler. Voor iedere onderneming een betaalbare oplossing die teeltadviseur en teler samenbrengt. ProSeed biedt regelmatig een vacature voor een teeltadviseur in de hortisector. Kijk snel eens wat ons recruitmentbureau voor jou kan betekenen.


Ik sluit me aan bij het samenwerkingsverband van . Je adviseert klanten over containerteelten en vollegrond boomkwekerij. Als teeltadviseur sluit je teeltcontracten af bij bestaande relaties. BASF Vegetable Seeds - Nunhem, Limburg - Een geweldige kans om kennis te delen in een . Een van onze specialiteiten is de biologische sector.


Teelt Adviseur Vollegrond. Job offer - Commercieel talent en teeltadviseur. Kolster BV is een dynamische onderneming die zich kenmerkt door innoverende ideeën en zich bezig houdt met . Slechts weinig telers combineren hun tuinbouwbedrijf met een andere baan.


Antoni de Bruin uit Klazienaveen behoort tot de uitzondering.

Wij zijn naast de genoemde activiteiten actief in de primaire landbouw. Barenbrug werkt samen met een grote groep akkerbouwers die de teelt van graszaden verzorgen. Mocht u interesse hebben om ook graszaad . Bij BVB Substrates werken verkoopadviseurs die verstand van zaken hebben.


Door middel van kennis en de systemen die BVB aanbiedt wordt een persoonlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts