donderdag 19 mei 2016

Hyacint planten

Hyacintenbollen planten - instructies. Als er tot uur na een . Hoe je hyacinten aanplanten? De plant is afkomstig uit het oostelijke Middellandse Zeegebied. Ik heb enkele hyacintbollen gekregen die binnen gebloeid hebben.


Mag ik die nu buiten in volle grond planten ? De hyacint is een vrolijk bolgewas uit het oostelijk Middellandse Zeegebie familie van de asperge. Met zijn warme roots is de hyacint de perfecte plant om . Net wat later dan sneeuwklokjes en krokussen. Bij Budgetplant bieden wij u hyacinten aan in veel . Sommige woonplanten barsten gewoon van de bijzondere eigenschappen.


Tel maar mee: de plant heeft een bol, superveel . De teelt van hyacinten gaat in Nederland meer dan 4jaar terug, maar de plant was ook bekend in de Griekse en Romeinse periode. De plant die wij meestal in onze huiskamer hebben staan, is de bekende rijkbloeiende en . Je hyacint is uitgebloeid. Hoe geniet je meer dan keer van de hyacinten bol. Ook handige informatie over bloembollen en planten. Als kamerplant geniet je reeds in de winter van zijn frisse geur.


De bloemen zijn geurloos en hebben een klokvormige bloemkroon. De wilde hyacint is een eerder rijzige geïsoleerde plant met gebogen bloemstengel met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts